LJETO NA ZRINJEVCU

Besplatna zabava od jutra do mraka u najljepšem zagrebačkom parku

Pod zvjezdanim nebom najljepšeg zagrebačkog parka, Nina Badrić je otvorila program Ljeto na Zrinjevcu koji se održava od 08. do 31. srpnja. Bio je to prvi u nizu koncerata iznenađenja zahvaljujući kojima provođenje ljeta u Zagrebu više nije “kazna”.

“Kako se radi o koncertima iznenađenja, gosta večeri ne otkrivamo do zadnjeg dana tako da smo bili jako uzbuđeni, čak pomalo u strahu koliko će ljudi doći, međutim ovo je stvarno bilo spektakularno! A tako će biti i sa sljedećim pop-up koncertima subotom, to su iznenađenja, ali mogu samo reći da se radi o velikim glazbenim imenima! Želimo Zagrebu i Zagrepčanima na poklon dati najbolje ljeto, Ljeto na Zrinjevcu!” – rekla je Milena Ćulibrk, umjetnička direktorica manifestacije.

Osim subote, za koncerte su rezervirani i ponedjeljak i srijeda, dok se petkom uvečer pleše kako dirigiraju poznati zagrebački DJ-i, kao što je Ozren Kanceljak, koji je već prvu večer rasplesao sve prisutne. Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima, a prvu u nizu moderirat će zagrebačka dramaturginja međunarodnog glasa Tena Štivičić. Svakog četvrtka zabavljat će nas najbolji stand-up komičari, a prvi u nizu nastupit će Goran Vugrinec Goc.

U jutarnjim satima, od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim fizičkim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati baš svi posjetitelji i to potpuno besplatno.

Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će “aktivna” svaki dan u periodu od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti bit će zadužen Laboratorij zabave , zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čiji će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.

Kako bi ovo ljeto bilo pravo ljeto, zona opuštanja koja se prostire na dva zrinjevačka travnjaka pobrinut će se da svaki vaš dan prođe u relaksacijskom okruženju na ležaljkama ispod suncobrana uz osvježavajuća pića, pokoji slani ili slatki zalogaj. Detalje o tome što vas sve ovog ljeta čega na Zrinjevcu proučite na stranicama manifestacije!

Linker
28. travanj 2024 14:20