screenshot youtube
FILMOVI KOJI STIŽU

6 trailera koje ne smijete propustiti

Ljubitelji stripova s nestrpljenjem očekuju “Odred otpisanih” i “Kapetana Ameriku”, zaljubljenici u čarobnjaštvo spin-off film o Harryju Potteru, a obožavatelji Daniela Radcliffea njegov novi uradak koji je proglašen najčudnijim filmom u povijesti Sundance festivala.

U nastavku pogledajte najnovije trailere za filmove koji nas očekuju ove godine!

Napokon je objavljen prvi trailer komedije-drame “Swiss Army Man” u kojoj glavne uloge igraju Paul Dano i Daniel Radcliffe. Film je snimljen pod redateljskom palicom dvojca Daniels (Daniela Scheinerta i Daniela Kwana), a prati Hanka (Paul Dano) koji je zaglavio na pustom otoku na koji more izbaci beživotno tijelo (Daniel Radcliffe). Premijerno je prikazan u siječnju na Sundance film festivalu, nakon čega je dobio podijeljene kritike, a u kino distribuciju kreće 17. lipnja.

Redatelj David Ayer okupio je najveće zvijezde za novi film “Suicide Squad” u kojem su najveći negativci DC Comicsa, koje su Robert Kanigher i Ross stvorili 1959. godine, po prvi put zajedno na velikim ekranima. Skupina superzlikovaca, koji se nalaze u zatvoru, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller i kreću u pogibeljnu misiju u zamjenu za povlastice. Film u kina stiže 4. kolovoza, a sada je objavljen još jedan trailer u kojem možemo bolje vidjeti Jareda Letoa u ulozi Jokera.

Kapetan Amerika (Chris Evans) protiv Iron Mana (Robert Downey Jr.) u novom filmskom nastavku Marvelovog stripa o superherojima “Captain America” koji nastavlja tamo gdje je stao film Avengers: Age of Ultron. Film su režirali Anthony i Joe Russo, a u kina stiže u svibnju 2016. godine.

https://youtu.be/Gc5V85I413Q

Kornjače se vraćaju: Mickey, Don, Leo i Ralph u novom akcijskom filmu “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” žele spriječiti svojeg najvećeg neprijatelja Shreddera, koji se udružio sa znanstvenikom Baxterom Stockmanom, da preuzme vlast u svijetu. U novom filmu pridružuju im se April O’Neil (Megan Fox=, Vern Fenwick (Will Arnett) i osvetnik Casey Jones (Stephen Amell). Režiju potpisuje David Green, a producent je Michael Bay. U naša kina stiže 2. lipnja.

Predstavljen je još jedan trailer za film “Fantastic Beasts and Where To Find Them”, spin-off film o Harryju Potteru, koji u naša kina stiže u studenome ove godine. U glavnoj ulozi je oskarovac Eddie Redmayne koji glumi čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije Harryjevog dolaska u Hogwarts. Naziv novog filma je naziv knjige koja je obavezna literatura za svakog čarobnjaka pa ju je tako i Harry čitao prije odlaska u Hogwarts.

Stigao je i prvi trailer za film koji stiže u prosincu ove godine – “Rogue One: A Star Wars Story”. Mnogi obožavatelji još uvijek pričaju o filmu “Star Wars: The Force Awakens”, a već stiže nova poslastica za sve ljubitelje “Ratova zvijezda”. U središtu radnje je grupa pobunjenika koja namjerava ukrasti planove za Zvijezdu smrti. U glavnoj ulozi je Felicity Jones, a redatelj je Gareth Edwards.

Linker
26. travanj 2024 21:11