Iz bunkera

2Cellos opet zajedno: Luka i Stjepan priredili još jedno iznenađenje, zbog kojeg su se zavukli u mističan bunker

Glazbeni duo obradio je pjesmu iznimno popularnih Imagine Dragons, a videospot su snimili u jednom mističnom kutku Hrvatske.

Naš najpoznatiji glazbeni duo 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser opet su iznenadili brojne obožavatleje diljem svijeta, iako su violončelisti sporazumno uzeli pauzu od megauspješnog projekta, jednostavno ne mogu ignorirati veliku obljetnicu koju imaju ove godine. Sada su Šulić i Hauser objavili novi singl i spot - obradu hita Imagine Dragons "Demons“. Ovo im je drugi spot koji su objavili ove godine povodom 10. obljetnice svoje uspješne karijere!

Pogledajte video

Spot je snimljen u mističnom bunkeru u Hrvatskoj, a neizvjesno putovanje počinje zlosutnim vratima usred šume. Naši su slavni virtuozi još jednom oduševili izvedbom na violončelima i predstavili nam sjajan spoj slike i zvuka!

Čitajte i: Važna obljetnica: Slavni 2cellosi ponovno se ujedinili i snimili novi spot

"Pokušali smo pojednostaviti aranžman bez da izgubimo moć pjesme,“, kažu 2CELLOS. "Željeli smo da to bude aranžman 2CELLOS bez da dodajemo previše. Ovo je savršen primjer kombinacije emocija, ljepote i moći u isto vrijeme. To je u skaldu s onime što radimo.“

image
2 Cellos izdali su spot i pjesmu 'Deamons'.
PROMO

Rad na više 'frontova'

I dok su službeno na 'odmoru' od svog projekta, oba glazbenika posvetila su se i solističkim karijerama, ali i privatnim obavezama. Tako su Luka i njegova supruga Tamara prije dva mjeseca dobili treće dijete, sinčića Lea. Prema onome što glazbenik objavljuje na društvenim mrežama u obitelji im je veselo i razigrano.

Čitajte i: Luka i Šulići! Uz preslatke fotografije svojih najdražih slavni violončelist poručio: ‘Svaki novi život je čudo‘

Ćitajte i: Zaljubljena Hauserova sirena ostala na Maldivima: Evo što zapravo stoji iza Stjepanovih avantura

Za to vrijeme Stjepan uživa u poslovno-privatnim aranžmanima na dalekim tropskim destinacijama, gdje istražuje ljepote egzotičnih plaža.

Pogledajte video

No 10. obljetnice svog 2 CELLOS nisu zaboravili, tako su se nedavno ponovno ujedinili nakon dvogodišnje pauze i objavilipjesmu “Livin’ on a Prayer” (Bon Jovi). Tim su poklonom za svoje obožavatelje ponovno pokazali emotivnu izvedbu i nevjerojatnu virtuoznost.

Linker
24. travanj 2024 22:28