za najdraže dlakavce

Krevetići koji će oduševiti svaku njuškicu! Lana Pavić i Kristina Bradač među prvima su razveselili svoje male prijatelje

Deseci hrvatskih švelja, stolara i drugih stručnjaka uključeni su u projekt kojem je cilj očuvanje kako tekstilne industrije tako drugih zanimanja ovog kraja.

Nedaleko od zagrebačke vreve, u gradu Kutini, rađa se jedno novo carstvo u kojem su glavni likovi naši kućni ljubimci. Vrsne domaće tekstilne stručnjakinje s velikom pažnjom rade jedan novi svijet posvećen malim bićima koja nas svakodnevno uveseljavaju, nasmijavaju, uvijek su uz nas i naš život čine sretnijim i ispunjenijim.

image

Hudog & Hucat

PROMO

Upravo iz želje da svojim najvjernijim životnim suputnicima poklonimo život kakav zaslužuju, s ljubavlju je nastao hrvatski proizvod Hudog & Hucat čija nova linija krevetića za naše četveronožne najbolje prijatelje već na prvu oduševljava Hrvatsku i regiju.

image

Hudog & Hucat

PROMO

"Hugo je u našu obitelj stigao prije četiri godine. Oduvijek smo voljeli životinje pa nam je dobrobit našeg psa bila na prvom mjestu. Zato smo Hugu odlučili napraviti poseban, lijep i udoban krevetić od prirodnih materijala. U izradu smo uložili puno truda, vremena i pažnje što nas je potaklo na razmišljanje o krevetićima s kakvima bi bili sretni i drugi ljubimci. Osmišljavajući ih, pazili smo na svaki detalj, ponavljajući više puta iste modele kako bismo ih doveli do savršenstva!", otkriva Marija Fresl.

image

Hudog & Hucat

PROMO

Čitajte i: Kreacije za prave romantičarke osvajaju na prvu, no najveće zvijezde kampanje ipak su u krznu

U carstvu naših malih prijatelja pravi je hit krevetić pletenica koje djelatnice ručno pune i pletu u nekoliko veličina. Uz to što svojom kvalitetom i udobnošću našim psićima i macama pruža bezbrižan san i ugodan odmor, ovaj besprijekorni dizajn uklopit će se u svaki prostor i učiniti ga modernijim i ljepšim.

image

Tihana Harapin Zalepugin

PROMO
image

Lana Pavić i Marko Kožul

PROMO

Tu su i razni moderni drveni krevetići u brojnim oblicima te mekani jastuci čije će bogatstvo boja i materijala oduševiti svaku njuškicu. Pravo veselje donose kreveti u džepu u kojima će i najrazigraniji ljubimci slatko utonuti u san.

Među prvima u Hudog & Hucat novom carstvu u Bukovačkoj cesti 25 svoje su male prijatelje uzbudljivim poklonima razveselili Lana Pavić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zelepugin, Zvona Vučković, Zoran Mrvoš i mnogi drugi.

image

Kristina Bradač

PROMO
image

Zvončica Vučković

PROMO
Linker
26. rujan 2022 13:01