SAN SNOVA

Ženska oaza: Katarina Baban otvorila nam je vrata svog walk-in ormara

Dizajnerica i glumica dugo je sanjala o walk in ormaru u kojem će joj sva odjeća i modni dodaci biti uredno složeni, a u sobu koju je pretvorila u garderobu našlo se i idealno mjesto za make-up stolić.

Ormar dizajnerice i glumice Katarine Baban san je svake žene. Cipele, torbe, nakit, haljine, sve uredno posloženo u walk in ormar po mjeri o kojem je, kaže, dugo sanjala.

"Oduvijek sam znala kako želim da izgleda. Puno prostora za vješanje jer ne volim police na kojima se slaže odjeća. Željela sam da je sve vidljivo, ali da se ne skuplja prašina stoga smo odabrali sistem sa staklenim vratima. Za klizna vrata u stanu nisam željela ni čuti jer me taj tip vrata izluđuje. Walk in je dio stana na koji svi, pogotovo žene, ostanu bez teksta, a bome i ja svakog dana", otkriva Katarina.

image
BILJANA BLIVAJS/ CROPIX
image

Walk-in ormar najdraži joj je dio novog stana

BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

U ormaru prevladavaju romantične haljine njezinog brenda Lilith, razni uzorci i boje. U dijelu gdje se nalaze cipele najviše je štikli i čizama na petu. "Često sam u cipelama na petu jer sve što nosim mi bolje izgleda s potpeticama", govori Katarina.

image

S obzirom da posebno voli štikle, izložila ih je na polici

BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

Uredno su složene i torbice, kao i nakit i modni dodaci, od kojih najviše voli rajfove koji joj, kažu, podignu svaku kombinaciju. Posebno mjesto tik do prozora dobio i je make-up stolić.

image

Posebno je veseli ladica za nakit

BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

"Bilo mi je bitno da je okrenut prema prozoru jer se uvijek šminkam na dnevnom svjetlu. Ladica za nakit je također bila must have detalj jer sam oduvijek željela imati uredno složen i vidljiv nakit tako da ne moram prebirati po kutijicama". Katarina jedva čeka jesen i uživanje u svom novom domu uz dekicu, a do tada je na turneji po Jadranu sa svojim predstavama.

Linker
22. travanj 2024 11:27