Preseljenje obitelji

Zavirite u Ronaldov novi dom, luksuz pod oblacima koji plaća 283 tisuće eura mjesečno

Kao prijelazno razdoblje, dok ne usele u luksuznu vilu u Rijadu, Ronaldo i Georgina s djecom će živjeti u dvoetažnom apartmanu hotela Four Seasons u Rijadu.

Jedan od nogometnih transfera godine definitivno je onaj Christiana Ronalda koji je potpisao ugovor s najboljim klubom Saudijske Arabije Al Nassrom. Ronaldo i obitelj sele u Rijad, glavni grad te zemlje, za dvije i pol godine u saudijskom nogometnom trebao bi zaraditi ukupno 500 milijuna eura, a u ugovoru stoji da bi trebao postati i ambasador te zemlje.

Uz brojne benefite koje će nogometaš, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihovih petoro djece uživati u toj arapskoj zemlji, definitivno spada i luksuzan smještaj. Dok realiziraju useljenje u jednu od brojnih luksuznih vila, ova sedmeročlana obitelj koristi luksuzan stan, odnosno Kraljevski apartman u Four Seasons Hotelu.

image

Hotel u kojem će Ronaldo živjeti

AVALON/PROFIMEDIA
image

Luksuzan dnevni boravak

AVALON/PROFIMEDIA

Apartman se proteže na dva kata tog luksuznog hotela u Rijadu, koji ima 99 katova. U opisu apartmana na stranicama hotela stoji da iz njega puca jedinstven pogleda na Rijad. Apartman je jedan od boljih u tom lukuznom hotelu, a smješen je na dvije etaže na sredini zgrade. Kako tvrde, proteže se na 48. i 50. katu. Smještaj iznosi 283 tisuće eura mjesečno, piše Daily Mail.

image
AVALON/PROFIMEDIA
image

Apartman ima ured

AVALON/PROFIMEDIA
image

Blagavaonica u Kraljevskom apartmanu

AVALON/PROFIMEDIA

Sastoji se od povišenog dnevnog boravka, ima privatni ured, prostoriju za objedovanje i medijsku sobu, uz luksuznu kupaonicu i spavaće sobe.

image

Novi dom obitelji Christiana Ronalda

AVALON/PROFIMEDIA
image

Cristiano Ronaldo i obitelj

EYEPRESS NEWS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S fotografija je vidljivo da su dijelovi apartmana doslovno optočeni svijetlim mramorom, kristalnim ukrasima, a namještaj je neutralnih i smirujućih boja. Tako prevladava siva, boja pijeska i bež, uz zlatne akcente.

Kako izvještavaju svjetski mediji, ovo je tek privremeno rješenje za Ronaldovu obitelj, koja bi njegov dvogodišnji ugovor ipak trebala provesti u luksuznoj kući.

image
AVALON/PROFIMEDIA
image

Mramor je glavni materijal u uređenju

AVALON/PROFIMEDIA

Još uvijek se nagađa koja bi to mogla biti, zato što agencije za nekretnine u Saudijskoj Arabiji, one najluksuznije niti ne navodi na javno dostupnim stranicama, nego se najbogatijim stanovnicima na njih ukazuje putem privatnih kanala direktno od agenata.

Vjeruje se da će Ronaldo s obitelji odabrati rezidencijalni kvart u kojem žive ljudi sa zapadnim običajima. Po nekim se izvorima već zna koju je vilu pikirao, a šuška se da njegova buduća vila košta više od 12 milijuna eura te ima osam spavaćih soba, bazen olimpijske veličine, kuglanu, dvije teretane, nogometno i košarkaško igralište.

image

I ostatak Four Seasons hotela je iznimno lukuzan

AVALON/PROFIMEDIA
image
AVALON/PROFIMEDIA

Zatvoreni rezidencijalni kvart znači da Georgina neće morati biti odjevena po strogim pravilima i pokrivena od glave do pete.

Linker
18. travanj 2024 14:12