elegantan prostor

Zavirite u najljepši frizerski salon u Hrvatskoj

Prekrasan fluidan i otvoren prostor proteže se na čak 170 kvadratnih metara, a Zvonimir Franić sa svojim salonom slavi desetljeće rada i upravo je ovo kruna dosadašnjeg rada.

Ono što je oku estetski lijepo, itekako privlači pažnju. Samim time i provođenje određenog vremena u takvom prostoru izuzetno je ugodno. Frizerski saloni su danas, poput drugog dnevnog boravka, tamo bježimo kako bi ukrali vrijeme za sebe i nakon izlaska iz omiljenog salona – osjećamo se odmah bolje, ljepše, a samopouzdanje cvate.

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih salona - salon Franić, preselio je na novu, dugoiščekivanu i veću lokaciju. Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati.

Zvonimir Franić sa svojim salonom slavi desetljeće rada i upravo je ovo kruna dosadašnjeg rada. Selidba u prostraniji, luksuzniji prostor će omogućiti klijentima još bolju uslugu. Zvonimir je u Hrvatskoj predvodnik trendova kada je u pitanju njega i stiliziranje kose, a da ga se može svrstati u uspješne poduzetnike mlađe generacije dokazuje i ovaj poslovni potez. Sam Zvonimir ne krije koliko je ponosan na ovaj projekt koji je sa svojim timom suradnika realizirao u svega nekoliko mjeseci.

image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR

Za uređenje i projektiranje ovog transparentnog i komunikativnog prostora, zaslužan je arhitektonski studio kvadratB iza kojeg stoje arhitekti Ana Brebrić i Boris Labaš, koji su na najljepši mogući način učinili da salon bude formiran oko centralne osi – promenade.

image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR

Šetajući salonom, pregledno su postavljeni sadržaji koji se nižu kroz prostor, od kućne i profesionalne njege kose, relaksacije i uljepšavanja.

image

Zvonimir Franić

PRESS

Elegantan, monokromatski salon se nalazi u Hondlovoj ulici 2C u Zagrebu, a oblikovan je limitiranom paletom materijala - staklo, keramika, metal. Svaki dio salona izrazito je fotogeničan, a svaki detalj – pomno je biran. Ono što je interesantno je upravo činjenica da se prostor u potpunosti može sagledati iz svake točke uz pomoć velikih ogledala koja se ritmično izmjenjuju u prostoru na grafički naglašenog podlozi.

image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR

Upravo uz pomoć takvog rasporeda, igra refleksija čini salon dinamičnim i atraktivnim. Volumeni i pregrade unutar prostora ne dotiču strop i na taj način je zadržana povezanost i cjelovitost prostora.

image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR
image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR
image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR
image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR
image

Salon Franić

BOJAN ZIBAR
Linker
14. travanj 2024 18:33