Sjajan asortiman

U Zagreb su konačno stigli detalji za dom iz H&M Home kolekcije. Izdvajamo najbolje ulove!

Zagrepčani su s radošću dočekali dolazak H&M Home kolekcije u dućan na Cvjetnom trgu, gdje mogu pronaći stilski osmišljene detalje za dom koji su postali instantni hit među ljubiteljima uređenja interijera.

Ako ste poput nas na putovanjima ulazili u H&M Home dućane samo da biste shvatili da ipak nije pametno pretrpati prtljagu predmetima za dom ili ste za njima žudili samo putem online dućana, imamo dobre vijesti za vas. U H&M trgovini na zagrebačkom Cvjetnom trgu možete pronaći odlične detalje za dom iz H&M Home asortimana.

Iako je trenutačno riječ o kutku za dom unutar već postojeće H&M trgovine, vjerujemo da će postati omiljena destinacija za sve one koji žele osvježiti svoj dom stylish detaljima, od šalica i tanjura, do dekorativnih predmeta i tekstila.

Bilo da želite ukrasnim jastucima osvježiti kauč, novom posteljinom unijeti dašak svježine u spavaću sobu ili ispijati jutarnju kavu u neodoljivo elegantnoj šalici, ovdje ćete pronaći sve što vam treba. Cijene su pristupačne, kvaliteta odlična, a sudeći po društvenim mrežama, morat ćete požuriti ako želite nešto ugrabiti.

Za vas smo izdvojili najbolje detalje za dom koje trenutno možete pronaći u dućanu u Centru Cvjetni.

image

Keramička vaza €14.99

H&M HOME
image

Šalica i tanjurić €14.99

H&M HOME
image

Vrč €29.99

H&M HOME
image

Porculanski tanjur €7.99

H&M HOME
image

Jastučnica €12.99

H&M HOME

Linker
21. travanj 2024 05:13