Zara Home

 ZARA
MINIMALIZAM JE IN

Papirnati ukrasi za bor popularni su i ove sezone: Pronašli smo gdje ih sve možete nabaviti

Ovi preslatki ukrasi od papira odlično su rješenje za sve one koji ne vole pretjerivati, ali i dalje uživaju u ukrašavanju bora zanimljivim dekoracijama.

Ovi preslatki ukrasi od papira odlično su rješenje za sve one koji ne vole pretjerivati, ali i dalje uživaju u ukrašavanju bora zanimljivim dekoracijama.

Još malo pa ćemo svoje domove ponovno ukrašavati predivnim božićnim ukrasima, a između ostaloga, to podrazumijeva i ukrase za bor. Umjesto glamuroznih dekorativnih stvarčica jarkih boja, izgleda kako će ove godine ponovno u modi biti minimalistički ukrasi. Naime, papirnati ukrasi za bor odlično su rješenje za sve one koji ne vole pretjerivati, ali i dalje uživaju u božićnom duhu.

image

Zara Home

ZARA HOME

Na grane božićnog drvca tako ove godine možete nanizati bijele kuglice ili pahuljice, odabrati tradicionalne zlatne i crvene tonove ili se poigrati s različitim figuricama koje će vas "promatrati" iz šume zelenih iglica, a s kombinacijama ne možete pogriješiti jer na kraju - to je vaš bor.

Isto tako, ovi preslatki ukrasi za bor također mogu biti savršen poklon za Božić.

Ovi ukrasi od papira dolaze u različitim oblicima i veličinama, a u ponudi ima svega. Naime, pronašli smo manje i veće borove, snjegoviće, kuglice, zvončiće i slične preslatke dekoracije od papira. U slučaju da ste i sami u potrazi za unikatnim i posebnim ukrasima za bor, evo nekoliko zanimljivih ukrasa iz kolekcija Zara Home, Mango Home, Ikee i Sinsayja.

image

Ukras za božićno drvce Mango (12,99 eura), Ukrasni snjegović Mango (12,99 eura), Papirnati božćni ukras Zara Home (12,99 eura), Ukras za božićno drvce Mango (12,99 eura), Ukrasna božićna kuglica Mango (7,99 eura)

ZARA HOME/MANGO HOME
image

VINTERFINT Viseći ukras, 6 komada, ručno izrađeno različiti oblici/crvena Ikea (5,30 eura)

IKEA
image

Papirnati božićni ukras Zara Home (3,29 eura), Ukras za božićno drvce Mango (12,99 eura), Komplet od 8 božićnih ukrasa Sinsay (2,99 eura)

ZARA HOME/MANGO/SINSAY
Linker
26. travanj 2024 15:38