Dragulj Dubaija

Najluksuzniji od svih: Zavirite u Atlantis the Royal, resort u kojem je pjevala Beyonce

Raskošni hotelski resort u Dubiju vrata otvara u veljači, a već sada se mogu vidjeti raskošne sobe, apartmani, privatni bazeni...

Još nije otvorio svoja vrata gostima, a najnoviji i najluksuzniji resort u Dubaiju Atlantis the Royal već je tema u svjetskim medijima. Gosti će u ovom hotelskom kompleksu smještenom uz Arapsko more moći bukirati smještaj od 10. veljače. Kao najavu neopisivog luksuzna i ekskluzivne ponude, vlasnici su priredili neslužbeno otvaranje na kojem je pjevala Beyonce. Privatni koncert kojeg su slušali samo probrani novinari i influenceri američka pjevačica održala je 21. siječnja, a na luksuznoj pozornici pridružila joj se i kći Blue Ivy.

image

Atlantis the Royal otvara vrata 10. veljače

ATLANTIS THE ROYAL

I dok se lome koplja oko toga je li Beyonce ipak trebala odbiti honorar od 24 milijuna dolara, zbog zakona prema LGBTQ zajednici koji vladaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ono što je nepobitno jest da je hotelski lanac Atlantis uspio nadmašiti sve. Novi luksuzni resort Atlantis the Royal prostire se na 43 kata, a u njemu postoji čak 90 bazena, kao i ogromni akvarij s više od 2000 raznobojnih meduza.

image

Nevjerojatan infinity bazen na sredini hotela

ATLANTIS THE ROYAL

Hotel je građen tako da ima brojne terase, na kojima su smješteni spomenuti bazeni pa iz zraka izgleda kao poligon za bezbroj infinity bazena. Osim luksuznog smještaja, nude i ekstraluksuznu Wellness oazu. Hotel ima i najveći vodeni park na svijetu, akvarij s preko 65.000 morskih životinja te nudi plivanje s dupinima. U hotelu se mora odsjesti minimalno dvije noći, najosnovniji paket košta 1700 eura, a u njega je uključeno spavanje, doručak i ulazak u vodeni park.

Luksuzni smještaj

Ono čime se Atlantis the Royal posebno ponosi je uređenje soba, a pogotovo luksuznih apartmana. Svi oni imaju prostrane terase i blagovaonice, idealne za privatne zabave, dok su spavaće sobe i prostor za dnevni boravak napravljeni po mjeri luksuznog loungea. Apartmani su opremljeni privatnim bazenima s pogledom na more i Dubai.

image

Stoljetne masline presađene su u najluksuzniji apartman

ATLANTIS THE ROYAL

Sav dekor je ručno izrađen i po mjeri šivan u Hermèsu. U resortu su iznimno ponosni na svoje signature apartmane.

Royal Mansion nazvali su draguljem u kruni koji povezuje dvije strane ove upečatljive zgrade. Ima četiri spavaće sobe i prostire se na dva kata. U privatnom foajeu presađene su stogodišnje masline, a stropovi se penju u beskonačnost.

image

Infinity bazeni na privatnim terasama

ATLANTIS THE ROYAL

Panoramic, Horizon ili Skyscape penthousi također pružaju neviđen luksuz, privatne infinity bazene, panoramski pogled na Dubai i nepregledne privatne terase.

Najbolje od svjetske gastronomije

Gastro ponuda je također zadivljujuća, osim njihovih signature restorana koji nude najbolje od arapske kuhinje, stake-houseva, latinoameričke i libanonske kuhinje, Atlantis The Royal najavio je i brojne celebrity restorane slavnih chefova iz cijelog svijeta. Među njima su: Dinner by Heston Blumenthal, Estiatorio Milos by Costas Spiliadis, La Mar by Gaston Acurio, Jaleo by José Andrés, Ariana’s Persian Kitchen, Little Venice Cake Company Dubai te Ling Ling.

image

Brojni restorani i beach barovi garantiraju zabavu

ATLANTIS THE ROYAL

Bogat zabavni program

Baš kao što je nastup Beyonce dao naslutiti, u resortu nikoga ne zanima skromnost. Brojni restorani, uz vrhunski pripremljenu hranu nude i zabavu svojim gostima, a u kompleksu se nalazi i nekoliko barova te loungeova. Dakako, neizostavni su i raskošni beach klubovi, koji nude zabavu preko cijelog dana uz kupanje i sunčanje.

Linker
20. travanj 2024 02:00