Novi početak

Na prodaji: Zavirite u dom koji je Sofija Vergara dijelila s Joeom Manganiellom

Čini se da joj se žuri riješiti uspomena na bivšeg supruga pa je i snizila traženi iznos za čak 2 milijuna dolara.

Prekrasna vila uređena u mediteranskom stilu nalazi se u Beverly Hillsu i do razvoda bila je dom slavnom paru, ali u prodaji je već više od godinu dana. Sofia Vergara i Joe Manganiello ovog su ljeta objavili da se razvode, no kuća koja se prodaje puno dulje od toga razlog je zašto neki mediji špekuliraju da je znakova da će se razvesti bilo i ranije. Bilo kako bilo, čini se da se glumici žuri prodati vilu jer je početnu cijenu od 20 milijuna dolara koju su tražili u srpnju 2022. snizila na 15.95 milijuna dolara.

Vila izgrađena 2006. prostire se na više od 1000 metara četvornih, sastoji se od 7 soba i 11 kupaonica, a ima i privatno kino i teretanu. Na fotografijama su vidljivi i visoki stropovi te dekorativne grede, a unutrašnjosti dominiraju prljavo-bijeli, bež, smeđi i crni tonovi što je u potpunoj suprotnosti s glumičinim modnim stilom koji vrvi od boja i uzoraka. Dvorište je pak u savršenom zelenilu s pokojom žutom dekoracijom u natkrivenom dijelu prostora gdje se nalazi sjedeći prostor s pogledom na bazen i prekrasnu okućnicu. Na drugoj se pak terasi uređenoj u kombinaciji smeđe i bordo boje nalazi se veliki kamin oko kojeg su postavljene sjedalice.

image
SOTHEBYS VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Pročelje kuće odiše starinskim talijanskim šarmom, a predvorje sa spiralnim stepenicama koje vode na gornji kat ima i visoki strop s visećim lusterom vintage stila. Dnevna soba u kojoj se nalazi ugrađeni kamin, velika kutna garnitura i fotelje okupana je prirodnim svjetlom koje u prostoriju ulazi kroz čak troja francuska vrata koja vode u stražnji vrt, a ista je tema provučena i kroz drugi dnevni boravak jedina je razlika što se kroz njega provlači gotovo pa kraljevska tema s damskim ležajem i efektnim sjedalicama.

image
SOTHEBYS VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Pri uređenju kuhinje također je korištena neutralna paleta svijetlih tonova, a interesantna odabir rasvjete u vidu visećih lanterni i svijećnjaka daje dodatnu toplinu ovoj prostoriji. S druge pak strane bar i kino uređeni su u nešto modernijem stilu, ali svejedno i njima se protežu niše i štukature na zidovima koje su uključene u čitav interijer. Osobito interesantan je i uredski prostor s crnim zidovima te kosim stropom s gredama i velikim radnim stolom iza kojeg je masivna fotelja i slika kosturske glave te vinski podrum u koji stane 3 tisuće butelja. S obzirom na formu koju održava Joe Manganiello ne čudi da je i teretana pomno uređena pa uz sprave, saunu i zid obučen u ogledalo uključuje i dekoraciju koja i u ovu prostoriju unosi temu koja se proteže čitavom kućom. Za uređenje vile u toskanskom stilu zaslužna je dizajnerica interijera Jennifer Bevan, a u procesu joj je pomagala i Vergara koja se iz kuće iselila tako da je prostor spreman za useljenje.

image
SOTHEBYS VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image
SOTHEBYS VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 23:14