RADOST ŽIVLJENJA

Krenite na putovanje kroz predivne interijere u novom broju magazina Gloria DOM

Upoznajte svjetske trendove, zavirite u najljepše kuće i stanove, otkrijte raskošne hotele za odmor i opuštanje, nadahnite se idejama za blagdansko uređenje

Novo izdanje Glorije DOM, specijalnog izdanja magazina Gloria posvećeno kulturi stanovanja i življenja, na kioscima je od ponedjeljka, 14. studenoga. Raskošna poslastica za sve koje zanimaju najnoviji trendovi u uređenju interijera, dizajnu, urbanizmu i arhitekturi ovaj put dolazi na čak 140 stranica luksuznog magazina.

image

Raskošna rezidencija francuske grofice Isabelle d‘Onofrio

CHRISTINA VERVITSIOTI

U vrijeme kad je dom postao posljednje sklonište od negativnih vanjskih utjecaja, dizajneri su sve podredili udobnosti i kvaliteti, a u trendu su vrhunski proizvodi koji dugo traju, izrađeni su ekološki, lokalno i održivo, uz što veću uštedu energije i društvenu odgovornost. Otkrivamo koje su hit-boje, trendovski oblici, najtraženiji materijali, kako izgleda kad se metaverzum spusti u realni svijet...

image

Kuća američke dizajnerice interijera Kell Wearstler u Malibuu

The Ingalls

Uz to, u novom broju Glorije DOM vodimo vas na putovanje kroz predivne domove u Hrvatskoj i svijetu. O raskoši u kakvoj u svoje tri rezidencije živi francuska grofica Isabelle D‘Ornano možemo samo sanjati, a od slavne američke dizajnerice interijera Kelly Wearstler, koja nas je pustila u svoju kuću u Malibuu, možemo učiti abecedu stila. No, za nadahnuće ne treba putovati tako daleko - pronašli smo ga u domovima predsjednice Uprave i direktorice Petrokova Simone Zavratnik, blogerice Bobe Blašković i estetskog kirurga Borisa Filipovića, u tvorničkom uredu arhitekta Jurice Huljeva... Dašak holivudskog glamura donosimo iz novog gnijezda glumačke zvijezde Timothéea Chalameta.

image

Dom Simone Zavratnik, predsjednice Uprave i direktorice Petrokova

VEDRAN PETEH CROPIX

Pred nama su blagdani i prilike za putovanje pa je ovo prilika da otkrijete svu raskoš hotela El Fenn u Marrakechu, o kojem nam je govorila njegova suvlasnica Vanessa Branson - sestra Richarda Bransona, jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Druga opcija je hotel Adlon u Berlinu, u kojem su tijekom 115 godina duge povijesti odsjedale najveće svjetske zvijezde i sinonim je za izvrsnost, otmjenost i luksuz.

image

Soba hotela El Fenn u Marrakeshu

CéCILE TREAL

Ako pak tražite inspiraciju za blagdansko uređenje doma, na stranicama Glorije DOM naći ćete bogati izbor dekoracija i ukrasa te čarobni božićni vremeplov umjetnika i florista Saše Šekoranje.

Nadamo se da će vas ove priče nadahnuti, kao što je nas ona o hit-kolekciji slovensko-britanske dizajnerice Lare Bohinc i okrugloj obljetnici veterana dizajna Toma Dixona.

image

Božićna priča umjetnika i florista Saše Šekoranje

Privatni album

Ljubitelji prirode doći će na svoje kroz priče o dizajnerskim planinskim skloništima riječkog arhitekta Ivana Juretića i maštovitim zelenim terarijima u čajnicima.

Predlažemo da se ušuškate u najdražoj fotelji, počastite omiljenim pićem i prelistate novi broj Glorije DOM - svijet će barem na trenutak postati ljepše mjesto.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
23. travanj 2024 08:01