Face To Face/profimedia
Nevjerojatan luksuz

Klavir Marilyn Monroe, najekskluzivnije tenisice ikad napravljene...Ormari celebrityja vrijede više od prosječnog doma

Životni stil bogatih i slavnih nikada nije potpun bez ormara punog dizajnerske odjeće, obuće i modnih dodataka. No, to nisu klasični ormari, već cijele sobe u koje su nam mnogi od njih dopustili zaviriti

Životni stil bogatih i slavnih nikada nije potpun bez ormara punog dizajnerske odjeće, obuće i modnih dodataka. No, to nisu klasični ormari, već cijele sobe u koje su nam mnogi od njih dopustili zaviriti

Poznate osobe puno pažnje posvećuju odabiru doma, iako u njemu većina njih ne provodi puno vremena. To su redovito kuće s nekoliko spavaćih soba i kupaonica, bazenom i velikom okućnicom, teretanom i vlastitim kinom koje vrijede više milijuna dolara. No, luksuzni namještaj i skupi kućanski aparati mogu se sakriti pred sadržajem njihovih ormara. Oni često odražavaju stil vlasnika, bilo kroz uređenje ili sadržaj u kojem dominiraju luksuzni komadi i modni rariteti. Tijekom godina, mnoge su zvijezde otvorile vrata svog ormara i pokazale što u njima kriju. Zavirite u njih, prilično ćete se iznenaditi!

Jennifer Lopez

Jedan od ormara kojeg bi voljela „pretresti“ svaka ljubiteljica mode je svakako onaj glazbenice i glumice Jennifer Lopez. No, zapravo nije riječ samo o ormaru kao komadu namještaja, već o cijeloj sobi u kojoj postiže glam look. On se sastoji od velike prostorije s nekoliko manjih odjeljaka, a glavna prostorija je prepuna detalja poput stolića za šminkanje, elegantnih stolica, svjetiljki i prijenosnih stalaka za odjeću na kojoj vise dizajnerski komadi. U manjim sobama nalazi se njezina velika kolekcija cipela, torbica i drugih modnih dodataka. Kako bi postigla dubinu i dojam još veće prostorije, J.Lo je na određena mjesta u "ormaru" postavila velika ogledala.

Da su ogledala važna zna i Eduro, vodeći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara. U njihovoj ponudi ugradbenih ormara posebno su atraktivna ogledala na kliznim vratima te su osobito praktična kada se spremate za važan događaj i morate se promotriti sa svih strana.

image

Ogledala na kliznim vratima praktično su rješenje jer štede prostor

Eduro

Mariah Carey

Pop zvijezda, kantautorica i glumica Mariah Carey ponosi se opsežnom kolekcijom haljina, cipela pa i sunčanih naočala. Njezin ormar odiše glamurom starog Hollywooda. Volji skupljati predmete starih diva, a u njezinom impresivnom ormaru može se pronaći džepno ogledalo i klavir Marilyn Monroe.

Svaki odjevni predmet u Mariahinom ormaru ima svoje mjesto, a neki od njih su izloženi baš kao u trgovini. Cijeli ormar je otvorenog tipa s fokusom na središnji dio s četiri velika prolaza između polica, dok je na kraju prostorije otvoreni ormar s hrpom dizajnerskih cipela.

Ormari otvorenog tipa idealni su za one kojima je važna i estetika i praktičnost, a rješenje koje nudi Eduro djeluje vrlo atraktivno, baš kao da imate vlastitu trgovinu s odjećom i modnim dodacima, samo u udobnosti svog doma.

image

Eduro otvoreni tip ormara

Eduro

Paris Hilton

Bogata nasljednica, ali i uspješna poslovna žena, koja iza sebe ima 30 parfema s vlastitim potpisom, razne linije odjeće, kozmetike i modnih dodataka, sebe voli zvati princezom i modernom Barbikom. A da u potpunosti živi takav život, pokazala je nebrojeno puta na svom Instagram profilu i u video intervjuima za razne online magazine. Njezina garderoba proteže se na nekoliko prostorija. U glavnoj se nalazi stakleni otok s mnoštvom ladica, a iznad njega visi veliki stakleni luster. Paris se u svakom trenutku voli osjećati glamurozno pa su u istom stilu napravljene i police za odjeću te organizacijski elementi.

Eduro u svojoj ponudi ima raznolik izbor elemenata za organizaciju, a jedan od njih je i garderobni otok. Sjajan je za pohranu nakita, šešira, torbica i svih važnih sitnica.

image

Otok ispred ugradbenog ormara daje garderobnoj sobi dozu luksuza.

Eduro

DJ Khaled

Khaled bin Abdul Khaled, poznatiji po imenu DJ Khaled, glazbeni je producent i strastveni kolekcionar tenisica. Njegova kolekcija broji više od 10.000 pari tenisica, a većina ih je smještena u otvoreni tip ormara u nekoliko prostorija. Police se protežu od poda pa sve do stropa, zbog čega su Khaledu potrebne pokretne ljestve da bi dohvatio one smještene na najvišem mjestu. U Khalidovoj kolekciji tenisica nalaze se komadi izrađeni po mjeri te mnoge najrjeđe i najekskluzivnije tenisice ikada napravljene, kao što je žuti Nike Lebron 10 model.

Ako obožavate tenisice kao DJ Khaled ili možda šešire, sigurno vam je potrebno puno mjesta za njihovu pohranu. Eduro daje mogućnost potpune personalizacije dizajna vašeg ormara pa možete u potpunosti iskoristiti prostor i tako dobiti dovoljno mjesta za omiljene komade.

image

Eduro nudi idealna rješenja na pohranu vaših omiljenih modnih komada koje je za svoj dom izabrala i Danijela

Eduro

Cindy Crawford

Jedna od najtraženijih manekenki devedesetih, Cindy Crawford, voli jednostavnost i ležernost, što se održava i na dizajnu njezinog ormara. Njemu je posvećena cijela jedna soba, no za razliku od svojih kolegica, Cindy ne pretjeruje s količinom odjeće ni cipela. Stil ormara je minimalistički, u crno-bijelom tonu, a prevladavaju police na kojima su uredno složene majice, hlače, puloveri i cipele, s nekoliko odjeljaka za košulje, haljine i torbe. Na sredini je otok u kojem čuva modne dodatke.

Ako nemate mjesta za garderobni otok, nakit i ostale dodatke možete pohraniti u izvlačne police s odjeljcima. Eduro osim toga u ormare po vašoj želji može uklopiti izvlačne vješalice, organizatore, nosače za hlače i kravate, pa i garderobne liftove. Osim toga, Eduro ima vlastito razvijene klizne sisteme za koje su višestruko nagrađivani prestižnim nagradama (Hrvatska kvaliteta, BestBuy award, Qudal award, SuperBrands...) i za koje nude 10 godina garancije.

image

Ugradbeni ormari imaju puno različitih mogućnosti za pohranu i organizaciju stvari

Eduro

I vi možete imati walk-in ormar

Možda vam se tako ne čini, ali ormar je jedan od najvažnijih komada namještaj u vašem životnom prostoru. Čak i ako nemate puno odjeće, u njemu možete čuvati kutije s uspomenama i pohraniti stvari koje bi inače bile posvuda razbacane. Poznata je činjenica da nas nered guši na svim razinama pa je važno da je prostor u kojeg svakodnevno obitavamo uredan. Klasični ormari često se ne uklapaju u svaku prostoriju, zbog čega su ugradbeni, napravljeni po mjeri, puno bolje rješenje. No, kako izabrati pravi ugradbeni ormar i na što je sve potrebno paziti?

image

Eduro već 25 godina izrađuje ugradbene ormare visoke kvalitete

Eduro

Uklopljenost u prostor

Walk-in ormar može biti odličan ukras prostoru ako je dobro dizajniran. U veće prostorije s više prostora za pohranu sjajno će se uklopiti ugradbeni ormar bez vrata, dok se za male prostorije preporučuju ormari s kliznim vratima s ogledalima, kako bi se dobio dojam dubine. Ako pak želite da ormar ne bude u fokusu, fronte neka budu u boji zidova.

Pametna rješenja za pohranu

Kako biste na najbolji mogući način iskoristili prostor koji imate na raspolaganju, prvo razmislite što biste sve pohranili u ormar. Možda vam neka odjeća, modni dodaci i cipele više ne trebaju pa ih možete pokloniti ili prodati. Potom napravite skicu ormara sa željenim brojem ladica, polica, prostora za vješanje odjeće i slično da dobijete dojam kako bi mogao izgledati. To, naravno, ne znači da će krajnji rezultat biti točno kako ste si zamislili, ali vaše ideje sigurno će olakšati posao majstorima.

image

Ugradbeni ormar može se odlično uklopiti u prostor

Eduro

Veća čvrstoća

Ugradbeni ormari nude mogućnost potpune personalizacije, a najpopularniji su oni bez leđa koji se fiksiraju direktno u strop, pod, stražnji zid i bočne zidove, zbog čega su sigurniji i čvršći. Osim toga, ugradbeni ormari lakše se čiste od klasičnih.

A da biste dobili ormar iz snova brine se upravo Eduro, koji je već 25 godina sinonim za najveću kvalitetu. Eduro tim stručnjaka precizno će izmjeriti vaš prostor i uz konzultaciju s vama kreirati najbolje rješenje.

Sada je pravo vrijeme da se počastite ormarom iz snova jer Eduro nudi popuste na ormare po mjeri, klizne stijene i garderobne sobe. Uživajte u vašoj novoj garderobi ili ormaru iz snova kakve imaju i svjetske zvijezde!


Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i tvrtke Eduro.

Linker
27. travanj 2024 11:01