jednostavno i chic

Kendall je pokazala kako je uredila dom: Prevladavaju zemljani tonovi

Manekenki se ukus kod dizajna interijera znatno razlikuje od ostalih sestara Kardashian-Jenner klana.

Kendall Jenner angažirala je poznate dizajnere interijera Walda Fernandeza te Kathleen i Tommyja Clementsa kako bi joj pomogli u uređenju njezina doma u Los Angelesu. Manekenka za razliku od svojih slavih sestara preferira drugačije uređenje interijera. Naime, dok one obožavaju raskoš i pomalo kič, njezina kuća uređena je puno toplije i jednostavnije od onih kojima se hvale njezine sestre. Fanovima je sada pokazala dio svog doma. Vidi se kako u dnevnom boravku prevladavaju neutralni zemljani tonovi, baš kao i jednostavni božićni ukrasi koje je izabrala ove godine.

Zemljani tonovi su u uređenju interijera vodeći trend u 2023. godini, a stručnjaci ističu da će jednako biti i u nadolazećoj 2024. godini. Smatraju kako je za popularnost tog trenda zaslužna želja klijenata. Dizajnerica interijera Henriette Von Stockhausen baš kao i reality zvijezda voli uređivati domove sa smeđim tonovima. "Što se mene tiče, neutralne boje su važne za zidove. Uređenje doma s tradicionalnim namještajem i antikvitetima bez velikih isticanja boja pruža udobnost i miran prostor za život ", rekla je, a s time se slaže i dizajnerica interijera Ruth Mottershead. "Svjedoci smo da postoji sve veća želja za tim da se okružimo ugodnim bojama u našim domovima koje će nam pružiti mir i spokoj nakon napornog dana", istaknula je dizajnerica.

Stručnjaci dodaju da je osim neutralnih boja koja će prevladavati i sljedeće sezone, hit i slojevitost koja se potiže kombinacijom različitih tkanina, završnih obrada, materijala i tekstura u domu. Kod izbora namještaja stručnjaci ističu kako ćemo sljedeće godine birati materijale poput jute, baršuna i lana.

Linker
22. travanj 2024 14:28