Selectedd & Brigada

‘Illuminating the Senses‘, izložba koju vrijedi posjetiti

Kako nas svjetlo može povezati i preobraziti otkrijte do 7. lipnja u Brigadinom showroomu u Centru Kaptol.

Dizajnerski concept store, galerija i knjižara Selectedd i studio Brigada predstavljaju pet nagrađivanih dizajnerskih brendova koji djeluju na raskrižju dizajna i umjetnosti na pop-up izložbi "Illuminating the Senses".

image
PRESS
image
PRESS

Izložba se odvija u Centru Kaptol u Brigadinom showroomu, a u fokus stavlja svjetlo, kao esensiju svakog prostora, i pokazuje kako svjetlo može aktivirati osjetila i stvoriti osjećaj intimnosti. Osnivačica i vlasnica Selectedda, Nives Borko, istaknula je kako su izložbom htjeli istaknuti multifunkcionalnost u dizajnu te pokazati kako svjetlom možemo aktivirati osjetila kojih do sada možda nismo bili svjesni.

image
PRESS
image
PRESS

Podne, stolne i viseće lampe te namještaj danskih brandova Frama i New Works, po prvi puta izložene svjetiljke nezavisnog španjolskog branda Santa&Cole, švedski cirkularni tech brand Transparent Sound te limitirana umjetnička djela Erwana Bouroulleca iz serije "The Impossible" povezuju prirodni materijal, minimalizam te transparentno i održivo poslovanje.

image
PRESS
image
PRESS

Brigadina filozofija je ta da dizajn nije i ne smije biti rezerviran samo za odabrane. Upravo je zato, kako kaže osnivač i kreativni direktor Damjan Geber, Brigadin showroom postao centralno mjesto povezivanja okoline i pozivanje na upoznavanje s dizajnom i umjetnošću, što je i svrha Selectedd pop-up izložbe. Izložbu "Illuminating the Senses" za sve ljubitelje dizajna bit će moguće posjetiti radnim danima od 9 do 17 sati do 7. lipnja.

image
PRESS
image
PRESS
image

Damjan Geber i Nives Borko

PRESS
Linker
20. travanj 2024 03:11