Kao iz bajke

IKEA božićna kolekcija: Izdvajamo dekoracije koje će vaš dom učiniti neodoljivim ovih blagdana

Sredina studenog vrijeme je kada mnogi kreću s intenzivnijim priprema za nadolazeće blagdane. Na trgove se polako dovoze božićni ukrasi i jelke, postavljaju se prve božićne lampice, radijske postaje počinju puštati božićne hitove, a izlozi trgovina ‘oživljavaju‘ i pretvaraju se u najljepše bajke.

image

LED rasvjetni idealan je detalj za vaš stol

PROMO
image

Blagavaonica uređena u blagdanskom duhu

PROMO

Hladni zimski dani provode se najčešće u krugu obitelji i prijatelja u toplim domovima uz kuhano vino i kolačiće, a prava blagdanska atmosfera gotovo je nezamisliva bez prigodnih dekoracija koje podižu raspoloženje ukućana. Jednu od najpoznatijih i najiščekivanijih kolekcija, kada je u pitanju uređenje doma u blagdanskom stilu, svake godine uoči blagdana svojim kupcima predstavi i IKEA. Švedski lanac trgovina namještaja nedavno je i službeno otkrio svoju novu kolekciju VINTERFINT 2023. koja je inspirirana švedskim selima s crvenim kolibama i tradicionalnom narodnom umjetnošću.

image

Veseli ukras na zidu razveselit će vaše ukućane, ali i goste

PROMO
image

Kuglice za bor s motivima životinja pravi su hit blagdana

PROMO

Kolekcija odiše blagdanskim duhom i nudi baš sve što je potrebno za savršeni blagdanski ugođaj u krugu najmilijih. Od stolnjaka i ukrasa za drvce i blagdanski stol, predivnih lampica koje će obasjavati vaš dom, preko prigodnih kalupa za pečenje kolača, pa sve do vrećica za darove i papira za zamatanje poklona kojim ćete razveseliti sebi drage osobe. Cijelom kolekcijom prevladavaju tradicionalne božićne boje crvena i zelena uz neizostavne detalje zlatne, srebrne i bijele boje. Kako ćete urediti svoj dom ovih blagdana samo je na vama, a neka vam inspiracija bude vaša osobnost.

image

Blagavaonica uređena u blagdanskom duhu

PROMO

Ne zamarajte se trendovima, ovo je vrijeme kada zaista možete pustiti svojoj mašti na volju. Nije na odmet ni spomenuti da je IKEA Hrvatska nedavno napravila i još jedan korak u svom poslovanju koji će oduševiti obožavatelje ovog švedskog brenda. Naime, cijene najtraženijih 500-tinjak artikala snižene su u prosjeku 15%, a nove niže cijene još su jedan način približavanja kupcima i želji da njihovi proizvodi budu još dostupniji svima onima koji s IKEOM dijele viziju, ali i estetiku švedskih interijera.

image

Skandinavski božićni simbol Tomte, patuljak koji potajno pomaže farmerima tijekom hladnog prosinca

PROMO

Linker
17. travanj 2024 18:35