ZA BEZBRIŽNO LJETOVANJE

Predah je jako važan! Ukusna hrana i osvježavajući napici na putu do mora neizostavan su dio svakog putovanja

Gužva na cesti i monotonost putovanja lakše se podnose uz posjet Croduxovim servisima.

Odlazak na ljetovanje ne mora biti stresan zbog gužve na cestama i "novonormalnih" okolnosti. Dovoljno je predahnuti u oazi za odmor na Croduxovim benzinskim servisima, opustiti se uz šalicu kave i domaći čokoladni muffin te osjetiti da odmor počinje baš u trenutku dok nam se u ustima topi kremasti nadjev slastice.

U sklopu Croduxa nalazi se, naime, jedan od vodećih lanaca ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj: usluga većine benzinskih servisa nadopunjena je dojmljivom ponudom toplih napitaka te pekarskih proizvoda u caffe barovima s otvorenim terasama.

image
Vedran Tomac

No, ukusni sendviči nisu jedini izbor hrane - bistroi nude sve, od okrepe na žlicu, osvježavajućih salata s piletinom, prženih lignji, pohanaca, do savijača i kremšnita, pa ne čudi da je ta energetska tvrtka dobitnik nagrade Best Buy Award za ugostiteljsku ponudu u sklopu benzinskih servisa, a dodjeljuje je švicarski ICERITAS.

image
Crodux

Putovanje prema moru nerijetko prate visoke temperature, stoga se u Croduxovim ljetnim oazama nude osvježavajući napici, svježe narezano sezonsko voće, svježe cijeđeni voćni sokovi i raskošan izbor sladoleda, a kako se na većini odmorišta nalazi komforni kutak gdje roditelji mogu premotati najmlađe članove obitelji, omiljeni su izbor obitelji s djecom.

Dobro opremljena dječja igrališta dodatni su razlog za posjet, kao i činjenica da razgranata Croduxova mreža prati vozače duž svih prometnica u Hrvatskoj. Kako je energetska tvrtka već treću godinu zaredom ostvarila status Superbrands i dobila visoku ocjenu stručnog vijeća u kategoriji "naftni derivati i plinovi", u Croduxovim ljetnim oazama i limeni ljubimci dolaze na svoje. Na policama se nude probrani proizvodi za održavanje vozila, od sredstava za čišćenje i njegu do autoopreme te ulja i maziva, a toči se gorivo MaxPower s potpunijim sagorijevanjem uz sprječavanje stvaranja naslaga na motoru, zaštitu od korozije te smanjenu emisiju štetnih plinova.Osnovni alat hrvatske energetske tvrtke, s više od 1200 motiviranih djelatnika i 93 benzinskih servisa, u borbi za kupce je kvaliteta proizvoda i visoka razina usluga. Zadovoljstvo kupaca i vjernost Crodux brendu su istinska potvrda uspješnosti.

Linker
19. travanj 2024 00:22