BALKAN EXPRESS

Zagrebački restoran u vagonu poslužuje specijalitete iz pet balkanskih država

U originalno uređenim vagonima goste očekuju jela i autohtona vina iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

U dva originalno novouređena vagona nasuprot zagrebačkog Zapadnog kolodvora čeka vas jedinstven bistrot koji u svom konceptu okuplja pet zemalja Balkana: Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Na meniju goste očekuju specijaliteti kuhinja pet balkanskih država koje će biti zastupljene s po dva glavna jela, jednim desertom, te autohtonim vinima i alkoholnim pićima.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

"Osim gastronomskim konceptom i uređenjem, Balkan Express jedinstven je i u pristupu životnoj filozofiji promičući radost življenja kroz slogan "Pare ostavljene u kafani su pare uložene u lijepa sjećanja", ističe vlasnik Ante Perica.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Dodaje da će Balkan Express inspirirati goste da se prepuste užicima, okuse i iskuse najbolje od Balkana te svaki put iznova otkrivaju strast i radost u svakom zalogaju i svakoj čaši uz lagane note balkan jazz glazbe.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

"Pridružite nam se na gastro-enološkom putovanju Balkanom koje će u vama probuditi malog lopova koji krade trenutke sreće", poziva vlasnik ovog, po mnogočemu jedinstvenog projekta.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
18. travanj 2024 17:09