POVRATAK NORMALNOG

Veliki prvi gastro festival nakon popuštanja mjera: Donosimo program Šibenik Spring festivala!

Gradovi se s popuštanjem mjera polako bude, a dugoočekivani festivali konačno su se počeli održavati. Život se vraća i u Šibenik, a led će probiti Šibenik Spring festival!

Prvi gastro festival nakon popuštanja pandemijskih mjera održat će se u Perivoju Roberta Visanija u Šibeniku. U prekrasnom ambijentu najljepšeg šibenskog parka, svi Šibenčani i njihovi gosti željni opuštajućih druženja i fine hrane sljubljene s dobrim pićem uz feel good glazbu uživat će u ŠIBENIK SPRING festivalu od utorka, 8. lipnja do subote, 12. lipnja.

image
Festival je u kuloarima već prozvan proljetnom Adventurom!
PR foto

Uz svakodnevne izvođače i DJ-e, sa vrhunskim street foodom, svoje goste dočekat će Festina Lente Šibenik, Yum Šibenik, Mediteran Primošten, Fine food Murter, Pjat Šibenik i Bistro Pucalina, sve redom provjereni i uspješni ugostitelji sa šibenskog područja.

image
Prvi gastro festival nakon popuštanja pandemijskih mjera održat će se u Perivoju Roberta Visanija u Šibeniku!
PR foto

Festival je u kuloarima već prozvan proljetnom Adventurom, a organizira ga S2 grupa koja vrlo uspješno dugi niz godina organizira i gastro festivale poput Food film festivala Zagreb, Gastro music festa Zagreb, Beats&Bites te Split spring festivala.

Čitajte i: Posjetili smo Beats&Bites Tuškanac festival! Ponuda je sjajna, a jedno nas je jelo osvojilo ‘na prvu‘

Ulaz na Šibenik Spring je besplatan, a festival se održava uz potporu Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika te Šibensko-kninske županije i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Linker
17. kolovoz 2022 15:45