Upoznajte svestranog mladića koji kuha, dizajnira, vodi i producira emisije, a uz to sve - savršeno priprema razna jela.
On je producent, radijski TV voditelj i amaterski kuhar koji kaže da su mu se u životu stvari dosta lijepo posložile. Kada je studirao grafički dizajn, radio je i studentske poslove, a na jednom od mnogih ga je prijatelj s kojim je radio nagovorio da se javi na radijski oglas za producenta. I od tada se sve trajno promijenilo. Jedan je posao vodio drugome, a u ovome danas, na Otvorenom radiju više nego uživa. On je Bruno Bucić.
Kao malo dijete je naučio kuhati, roditelji Dalmatinci imali su svoj restoran koji su nazvali baš po njemu - Bruno. Lekcije su dolazile od bake, mame i tate, a usporedno se gajila ljubav prema glumi koja se nikada nije realizirala, ali se slobodno može reći da se disperzirala u sve druge oblike njegova kreativnog djelovanja - kao voditelja, producenta i strastvenog kuhara.
Sva jela koja priprema sadrže dozu autentičnosti i izvedbenosti koju Bruno na oduševljenje svoje publike prezentira i na društvenim mrežama. "Danas ću napraviti paštu i šalšu, to je moje najdraže jelo. Odnosno, ono je prvo jelo koje sam naučio spremati. Prvo je bilo jednostavno, a ovo sada je malo evoluiralo. Na radiju su me kratko najavljivali kao kralja pašte i šalše", duhovit je Bruno.
Naš producent - kuhar - voditelj je nerijetko višestruko doživljavan: "Mnogi su mi znali reći da sam kao Dalmatinac koji govori slavonski, a izgleda kao Skandinavac. Čak me i taksisti znaju pitati - otkud sam iz Slavonije. A ja mislim - gdje ste me već na "dobro večer" uhvatili? Možda je to zato što na radiju pokušavam govoriti standardni jezik, i onda maknem dalmatinske riječi, a ostanu mi slavonska razvlačenja", pojašnjava Bruno ovu simpatičnu zamjenu koju često doživljava.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....