Limited edition

Noel Bread&Deli ima nove, savršene okuse krafni koje će očarati vaša nepca

Limited edition krafnice možete isprobati u dvije verzije, s namazom od čokolade i lješnjaka te s kremom od vanilije i džemom od brusnica, ali požurite jer su u ponudi do kralja veljače.

Veljača nije potpuna bez uživanja u omiljenim okruglim pecivima koji su mnogima ultimativni comfort food i najdraži slatki zalogaj u hladnim zimskim danima. Krafne dolaze u bezbroj okusa, od najpopularnijih s džemom od marelice ili čokolade preko brojnih drugih koji posljednjih godina osvajaju krafnoljupce. Iznutra savršeno meke, a izvana pomalo hrskave, svatko im svoj recept za savršene krafne, a iz zagrebačke pekarnice Noel Bread&Deli smatraju kako su baš njihove najbolje.

image

Noel bread&deli ima nove okuse krafni

MARINA RENDULIC

Nakon popularnih maritozzija, koje su u Noel Bread & Deliju predstavili prošle godine, na red su došle klasične krafne, a pripremaju ih u dvije kombinacije, s namazom od čokolade i lješnjaka te s kremom od vanilije i džemom od brusnica, uz suptilni dodatak ruma. Bogato punjenje, kvalitetni sastojci i sjajan omjer okusa i teksture učinit će, kažu, da se u ove debeljuškaste krafnice zaljubite na prvi pogled, a potom i okus.

image

Krafne dolaze u dva okusa s namazom od čokolade i lješnjaka te s kremom od vanilije i džemom od brusnica

MARINA RENDULIC

Iznimno su lagane i prozračne, tako da, ističu u Noel Bread&Deliju, nećete imati onaj dobro poznati osjećaj težine nakon što ih konzumirate. Taman slatke i idealne veličine, nestrpljivo čekaju da ih isprobate. Svakako savjetujemo da požurite, jer se radi o limited edition seriji, bit će dostupne do kraja veljače, nakon čega u ponudu ponovno dolaze maritozzi.

image

Novi okusi koji će vas oduševiti

MARINA RENDULIC

Možete ih pronaći na lokaciji Popa Dukljanina 1, Zagreb, kao i putem dostavnih servisa Wolt i Glovo.

image

Krafne će biti u ponudi do kraja veljače

MARINA RENDULIC MARINA RENDULIC
Linker
01. travanj 2024 02:12