Mala gastro revolucija

Nema više gubljenja vremena na pripremu obroka! Inovativan koncept zdrave prehrane još je lakši i svima dostupan

Ako nemate vremena za kuhanje, a želite zdravo jesti, onda su unaprijed pripremljeni zdravi obroci idealno rješenje. Sve što trebate jest zagrijati ih. Ili ih možete jesti hladne, kako god želite!

Trend zdrave prehrane koji je započeo prije nekoliko godina uzima sve veći zamah. Ljudi postaju sve više svjesni važnosti pravilne i izbalansirane prehrane, ne samo radi estetskih razloga, već i medicinskih, koji utječu na njihovo cjelokupno zdravlje.

Česta prepreka mnogima koji se žele hraniti zdravo je nedostatak vremena te užurban i moderan način života, a upravo tome stala su na kraj trojica prijatelja i osnivača nove gastro platforme na hrvatskom tržištu.

Marko Dravinec, Antonio Matušan i Domagoj Vukić ponosni su vlasnici sjajnog inovativnog koncepta Zdravi obroci, koji se temelji na dostavi već unaprijed gotovih i pripremljenih jela, s kreativnim, ukusnim i naravno, zdravim predznakom.

image
Zdravi obroci
PROMO

Začetnik ideje je Marko, vlasnik Malog Vrta, šarmantnog cateringa/restorančića zdrave hrane na Malešnici, koji nudi Zagrepčanima dobro poznata i omiljena vege/vegan/mesna jela.

Ideju dostave ready-to-eat jela predstavio je Antoniju, inače studentu Automatike na FER-u i Automation and Control Engineeringa na Politecnico di Milano, kojem se taj koncept odmah svidio te su ga, zajedno s Domagojem, studentom Brodostrojarstva na FSB-u s višegodišnjim poslovnim iskustvom, odmah počeli razrađivati.

Markova ideja i iskustvo u kuhinji skupa s Antonijevom inženjerskom pozadinom i Domagojevom zaluđenošću sa zdravom prehranom i sportom dovela je do ove lijepe i inovativne gastro priče.

image
Zdravi obroci
PROMO

Raznovrstan meni

Njihovim klijentima na raspolaganju su 4 vrste menija (Protein+, Vege, Vegan, Fitness), koji imaju rok trajanja od 15 dana, a spremni su za konzumaciju unutar 2 minute.

image
Zdravi obroci
PROMO

U ponudi je 20 različitih obroka tjedno, a neka od njih su primjerice Curry od slanutka s povrćem i kokosovim mlijekom + pirjana jasmin riža s timijanom i lešo povrće s glazurom od meda i senfa, Kus kus sa graškom, medaljoni od mrkve i tikvica, džem od luka, Pileći file mariniran s curryem, aromatična riža s timijanom lešo povrće na maslacu i Piletina u Tikka Masala umaku sa jasmin rižom i tikvicama.

image
Zdravi obroci
PROMO

Iznimno zdravo, ukusno, savršeno izbalansirano i maštovito osmišljeno, a isključivo kvalitetne namirnice iz hrvatskih OPG-ova dolaze u obzir za pripremu ovih jela. Narudžbe se primaju do četvrtka u 13 h (ili do popunjenja kapaciteta) za dostavu u ponedjeljak, kada dolaze na adresu u termoizoliranim i ohlađenim kutijama.

Nema više gubljenja vremena

Najveći problem koji je ovim konceptom riješen je vrijeme, čak 10 sati tjedno, koje se inače gubi na pripremu hrane. Indirektno se štedi i vrijeme (gorivo) na odlazak u kupovinu, voda i ostalo potrebno za pranje suđa, kao i česta briga mnogih "Što jesti danas?“.

Zdravi obroci nude mogućnost odabira menija za cijeli dan, od doručka (granola + jogurt), ručka i večere, kao i male zdrave međuobroke te svježe cijeđene sokove od raznog voća i povrća.

image
Zdravi obroci
PROMO

"Zdravi obroci su totalni novitet na našem tržištu. Iskoristili smo tehnologiju, koja je prije bila rezervirana za velike industrije, da damo ljudima dodanu vrijednost u svakodnevnom životu. I nama je u početku vakumiranje bilo čudo – tako jednostavno, a tako efikasno – koje smo morali iskoristiti.

image
Zdravi obroci
PROMO

Premisa je jednostavna – dati ljudima da jedu svježu hranu (jer vakuumirana hrana ostaje gotovo kao svježa) svaki dan, bez da troše puno vremena na razmišljanje, kupnju i pripremu. Jednostavno otvoriš hladnjak, podgriješ jelo i – dobar tek.

Iako relativno mladi, već imamo preko desetljeća iskustva u ugostiteljstvu vodeći uspješan catering servis. Još smo od faksa bili gladni akcije, pa smo zato i pokrenuli svoj prvi posao dok smo još studirali. Cijeli nam se dan vrti oko hrane – kuhajući, eksperimentirajući, smišljajući nove ideje… Da, može se reći da smo opsjednuti hranom. Zato se i događa da često uvodimo novitete u ono što radimo", izjavila su ova trojica mladih poduzetnika, koja su nesumnjivo pokrenula pravu malu gastro revoluciju na hrvatskom tržištu.

Svoje zdrave obroke možete naručiti putem službene stranice: https://zdraviobroci.hr/.

Linker
14. travanj 2024 23:46