zazubice rastu

Jellyfish In Space povodom rođendana najavio još bolju i veću ponudu

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.

Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu. Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.

image

Jellyfish in space proslavio je rođendan u zagrebačkom travaju

LUKA CEROVINA

Pokrenut je od strane dvojice prijatelja u želji da gradu Zagrebu ponude nešto novo i lokaciju koja spaja najbolje od barskog i street food svijeta uz pristupačne cijene i ugodno okruženje.

image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS

Jelovnik se temelji na kombinaciji latino i istočnjačke kuhinje, koja je inspirirala street food ponudu, spojenu sa svježim i sezonskim namirnicama. U želji da prekinu svakodnevnu rutinu stvorena je relaxing atmosfera u kojoj se svaki gost osjeća ugodno i slobodno.

image

Rođendanski party nisu propustile ni Nika Doria Grbac i Anamaria Raič

LUKA CEROVINA

Tri godine uspješnog poslovanja obilježen je veličanstvenom proslavom rođendana na dvije lokacije. U suradnji sa ZET-om, zabava je započela vožnjom glazbenim tramvajem gradom Zagrebom uz tematsku večer raznih izvođača i brojne goste, među kojima su bili i: Anamaria Raič, Lara Vukušić, Brita Bobetić, Ivana Pirizović, Marija Čamber i drugi.

image

Nabilah Harron i Chaymae

LUKA CEROVINA

Nakon toga, proslava rođendana se nastavila u u prostorijama Jellyfisha, gdje su gosti uz obilje dobre atmosfere uživali u ukusnim zalogajima s originalnim potpisom i obilježili uspješno postojanje popularnog zagrebačkog gastro okupljališta.

image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN

Povodom 3. rođendana popularnog zagrebačkog mjesta, odlučili su obogatiti svoju ponudu novitetima te tako proširiti svoj asortiman hrane i pića.

U sklopu trenutnog prostora otvara se Jelly Deli, delikatesni sendvič bar koji će nuditi: kroasane sendviče, paninije, steak sendviče, razne wrapove, ciabatte, salate, coffe to go s okusima i razne druge novosti.

image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN
image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN
image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN
image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN
image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS

Svake godine podižu kvalitetu namirnica pa osim dugogodišnje suradnje po pitanju čajeva, proširili su suradnju s Harrisa Spice storeom, te dogovorili ekskluzivnu suradnju s pekarnicom Kroštula i Lareto food. S iskustvom iz beogradskog Tora, Miodrag Radulović donio je novosti u segmentu ponude tacosa i burritosa. Brunch, koji je izuzetno dobro prihvaćen kao koncept, dobit će i jedno novo lice, te ga planiraju promaknuti u termin u kojem se ljudi kvalitetno druže i zabavljaju.

image

JELLYFISH IN SPACE

HUMSKI JAN
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS
image

JELLYFISH IN SPACE

PRESS

Subota će osim špice u centru dobiti još jednu lokaciju u gradu na kojoj se može kvalitetno provesti vrijeme. Tomislav Sulić, suvlasnik i dosadašnji manager Carpe Diem Beacha na otoku Hvaru, u segmentu pića sprema nove koktele kojima će obogatiti zimsku ponudu. U planu je i uvođenje novih kava, čajeva i ostalih toplih napitaka. Sve u svemu, ulazak u četvrtu godinu poslovanja donosi dosta zabave, glazbe i ostalih zanimljivosti u kojima se može uživati na dobro poznatoj zagrebačkoj adresi Martićeva ulica 71.

Linker
16. travanj 2024 04:44