duga povijest

Iskoristite priliku: Danas možete degustirati starozagrebačku kuhinju u Restoranu Maksimir

U četvrtak 16. veljače u Restoranu Maksimir održavaju se Dani otvorenih vrata. Od 18 do 21 sat svi posjetioci moći će degustirati hranu i piće starozagrebačke kuhinje, pogledati prezentaciju te uživati u zelenoj oazi parka Maksimir.

Svi ljubitelji starozagrebačke kuhinje znaju da je Restoran Maksimir oduvijek bio destinacija na kojoj mogu očekivati vrhunsku hranu te opuštenu atmosferu s pogledom na šumu i zelenilo. Nakon preuređenja prostora, restoran je ponovo otvoren, a u četvrtak, 16. veljače, održavaju se Dani otvorenih vrata s početkom u 18.00 sati. Svi posjetioci će uz degustaciju hrane i pića imati priliku saznati nešto više o bogatoj povijesti restorana koji na tom mjestu postoji od 19. stoljeća.

image
PRESS

U pomno dizajniranom prostoru smještenom u srcu hrvatske metropole, u poznatom zagrebačkom Maksimiru, jela se pripremaju prema tradicionalnim recepturama uz dašak suvremenosti i mašte kuhara kako bi se stvorio nezaboravan doživljaj za svačije nepce. Ponuda jela mijenja se tjedno te prema sezonskim namirnicama kojima se pristupa s posebnom pažnjom, a gotovo sve namirnice se nabavljaju od domaćih OPG-ova. Od hladnih i toplih predjela, juha, salata i glavnih jela, na jelovniku se može pronaći i vege ponuda, kao i ponuda za one najmlađe. Za vrhunski gastronomski užitak, tu je i bogata ponuda vina, pjenušaca i šampanjaca.

image
PRESS

Restoran Maksimir je idealno mjesto za sve one koji maštaju o čarobnom vjenčanju u jednom od najstarijih parkova Zagreba, okruženi prirodom. Zelena oaza nalazi se na tri minute udaljenosti od tramvajske stanice što ju čini idealnom lokacijom za evente, konferencije ili seminare, a posebno za svečanosti poput krštenja, pričesti i krizme. Unutrašnjost restorana uređena je u skladu s prirodom, a uz dodatnu dozu dekoracija prema željama gostiju postaje jedna od najatraktivnijih gastronomskih destinacija. Restoran ima dvije dvorane, manju koja prima 50-ak osoba te veću koja može primiti 180 osoba. Za sve one koji žele intimniju proslavu, do 10 gostiju, restoran nudi i private room za potpuni ugođaj.

image
PRESS

Uživati u druženju se može i na velikoj terasi s pogledom na šumu i park, a uz prvoklasnu hranu i piće te opuštajući romantični ambijent, zabava je zagarantirana. Inspirirajte se neodoljivom ponudom listajući galeriju fotografija te posjetite restoran Maksimir na Danima otvorenih vrata na adresi Maksimirski perivoj 3, od 18.00 do 21.00 sat. Detaljne informacije o restoranu Maksimir dostupne su na mrežnoj stranici www.restoran-maksimir.com.

Linker
16. travanj 2024 09:48