PROMO
Slatki zalogaji

‘Dolce vita‘ na hrvatski način potražite na otoku Krku i to na - Festivalu sladoleda

Među posjetiteljima bili su Damir Kedžo, Dino Bubičić, Edvin Liverić, Mile Butorac, Matea Frajsberger i mnogi drugi.

Među posjetiteljima bili su Damir Kedžo, Dino Bubičić, Edvin Liverić, Mile Butorac, Matea Frajsberger i mnogi drugi.

Poznati antički lokalitet Fulfinom Mirine u Omišlju na otoku Krku bio je idealna pozornica za „Dolce vita“, ljetni party pun boja, mirisa, glazbe i dobre zabave! U „slatkom životu“ uživalo se uz zalazak sunca, a sve se odigralo kao najava najslađeg ljetnog tjedna u kojem će glavna zvijezda biti omiljena hladna poslastica – sladoled!

image

"Dolce vita" party

PROMO

Festival sladoleda ove će se godine održati od 10. do 16. srpnja, duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, kao i na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Sladoledno veselje posluživat će se na čak 17 „ice cream“ punktova, a gosti ljetnog partija na Mirinama, brojni novinari, influenseri i osobe iz javnog života, imali su priliku isprobati aRoma Gelato Experience koji nudi 100% prirodan i ručno rađeni gelato za čiju se izradu koriste samo najkvalitetnije namirnice.

image

aRoma Gelato Experience nudi 100% prirodan i ručno rađeni gelato

PROMO
image

"Dolce vita" party

PROMO

Arheološki lokalitet Fulfinum Mirine već dugi niz godina pruža savršeno okruženje brojnim događanjima, baš poput ovoga u organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj i lifestyle portala Extravagant. Svi su gosti ostali oduševljeni lokacijom koja ove godine obilježava jednu važnu obljetnicu.

image

Među brojnim posjetiteljima bio je i Damir Kedžo

PROMO
image

Influenceri Mile Butorac i Matea Frajsberger na partiju "Dolce vita"

PROMO
image

Pjevačica Mirna Škrgatić

PROMO

„S obzirom na svoju povijesnu vrijednost i našu želju da lokalitet Mirine Fulfinum postane arheološki park kako bi ga što više približili posjetiocima, odabrali smo upravo ovu lokaciju za današnje druženje, a sve kako bi najavili 6. Festival sladoleda te Program Ljeta u Omišlju i Njivicama, ali i studijski dan koji će se povodom 50. Godišnjice otkrića Fulfinskog natpisa i otkrivanja pozicije grada, održati 19. srpnja, uz francusko-poljsko-hrvatsku radnu skupinu koja će pod vodstvom dr.sc. Morane Čaušević Bully provesti geofizička istraživanja lokaliteta“, rekli su iz Turističke zajednice Općine Omišalj.

image

aRoma Gelato Experience

PROMO

Ljetno druženje na Mirinama uljepšale su dekoracije iz Momaxa, dok su neodoljivi duh prošlog vremena osigurali Vintage Experience automobili. Gosti su osvježenje, osim u aRoma gelatu potražili i u pićima poznatih brandova.

image

"Dolce vita" party

PROMO

Divan party u sanjivom ambijentu arheološkog lokaliteta, uz miris limuna, sladoled, gin i savršene dekoracije bio je odličan uvod u brojna ljetna događanja na području Omišlja i Njivica kojima se vesele brojni domaći i strani posjetitelji!

image

"Dolce vita" party

PROMO

Onaj koji je započeo jest Festival sladoleda na kojem će se osim aRome i domaćih sladoledara, moći kušati i gelato Pri suncu by Nina Šarić, Valle Losca, Emma ice cream, Di Mare Desserts i mnogi drugi. Riječ je o najboljim brendovima kada je u pitanju jedan i jedini, sladoled! Bit će to rapsodija okusa koju svaki ljubitelj pravog gelata ne smije propustiti.

Linker
28. travanj 2024 06:09