Ivana Niskota & family.hr
Mini makeover za maxi odmor

Za slatke snove: Nova posteljina s dva lica s potpisom Mirjane Mikulec

Za ljeto i ranu jesen, Mirjana predlaže posteljinu u neutralnim i nježnim tonovima, koja se lako može uklopiti uz namještaj raznih dizajnerskih stilova.

Kad je uređenje interijera u pitanju, samo je u jednoj sobi nevjerojatno lako napraviti makeover, što dobro zna Mirjana Mikulec.

Ivana Niskota & family.hr

Lijepa posteljina na krevetu u trenu može spavaonici dati potpuno novi imidž, a uz nekoliko ključnih detalja u sličnim nijansama, soba može izgledati kao nova.

Poznato lice s TV ekrana, Mirjana Mikulec, ponovno se posvetila dizajniranju 'modnih detalja' za dom pa je nakon atraktivne kolekcije tanjura, javnosti ponudila još jednu zanimljivu kolekciju posteljine.

Ivana Niskota & family.hr

"Htjela sam kreirati posteljinu koja će zadovoljiti različite ukuse i stilove te prostoru donijeti harmoniju i svježinu te postići da svatko poželi usnuti i probuditi se ušuškan našim novim posteljinama. Ovo posljednje svakako mi je bio najveći izazov i nadam se da sam uspjela u tome", izjavila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

"Uzorci i teksture materijala od kojih su dizajnirane posteljine koje birate uvelike pridonose atmosferi spavaće sobe kao i njezinoj stilskoj dimenziji", još je jedan savjet popularne dizajnerice.

Ivana Niskota & family.hr

Mirjana je za aktualnu sezonu dizajnirala dva modela – romantična Meadow s nježnim i razigranim cvjetnim uzorkom i moderna Geometric, decentnog i pročišćenog dizajna. Svaka posteljina ima dva lica s različitim varijantama uzorka, pa ćete se moći poigrati mijenjanjem i kombiniranjem njezina lica i naličja.

Ivana Niskota & family.hr

Ivana Niskota & family.hr

Ivana Niskota & family.hr

Linker
14. travanj 2024 23:51