Neodoljiva

Uzbudljiva, odvažna i cool: Nova kolekcija H&M-a u suradnji s poznatom dizajnericom ostavlja bez daha!

Ako ste se odlučili osvježiti svoj dom razigranim dodacima, onda je ova kolekcija kao stvorena za vas. Nipošto nije za minimaliste, već za one koje vole boje i odvažne uzorke.

Švedski modni mag sa svakom sljedećom suradnjom nadmaši onu prethodnu. Čini se da je tako i sada jer smo konačno dočekali plodove suradnje H&M-a s belgijskom dizajnericom Diane von Fürstenberg.

image
Vaze i posude za cvijeće živih boja dat će prostoru dozu zaigranosti.
H&M

Poznata po svojoj odvažnosti i ljubavi prema upečatljivim uzorcima, Diane kroz ovu suradnju želi da ljudi daju svoj pečat prostoru u kojem obitavaju, a s ovim komadima to je itekako izvedivo.

Čitajte i: Stolar nove generacije: Starim stvarima daje novi život, a za kuma je napravio zaista jedinstven dar

image
Diane von Furstenberg.
NANCY KASZERMAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Kolekcija je, dakle, ogledalo Dianinog stila pa u njoj nikako nećete naći minimalističke komade, baš naprotiv - bogati su snažnim uzorcima koji kao da vrište ‘pogledajte me‘. Uzorak zebre, leoparda, usana, žive boje i inspirativni natpisi fokus su ove kolekcije koja jednostavno ostavlja bez daha!

image
Jastučnice s natpisima samo za odvažne!
H&M

Sastoji se od 31 predmeta za uređenje doma i pravi homey osjećaj - tu su deke, navlake za jastuke, kutije, pladnjevi, svijeće, šalice za espresso, mali tanjuri, vaze, lonci, plakati i čak jedan ogrtač.

Svijeće su univerzalan hit dodatak svakom domu i kao takve uvijek poželjne. One velikih dimenzija u ovoj kolekciji imaju miris jantara što je omiljeni miris poznate 74-godišnjakinje, a manje svijeće jedinstvene su interpretacije cedrovine, sandalovine, jantara i bora, koje je Diane osobno odabrala.

image
Svijeće su savršen dodatak svakom domu.
H&M

Ako vam pak u kuhinji nedostaje hrabrih uzoraka, sigurno će vam se svidjeti šalice za espresso s pusicama, leopardom ili zebrom iz kojih je i više nego gušt piti prvu jutarnju, podnevnu ili bilo koju kavu.

Čitajte i: Lockdown ju natjerao na pokretanje vlastitog posla: Vinkovčanka izrađuje neodoljive vaze, tanjure i šalice

image
Ako vam trebaju neke otkačene šalice za kavu, ove su idealne!
H&M

Ali, ovdje postoji jedna caka. Kolekcije u suradnji s poznatim dizajnerima vrlo brzo se rasprodaju pa nemojte očekivati da ćete danas ujutro pogledati što se nudi i onda ležerno kupovati na kraju dana. Tako da, požurite ako želite ugrabiti neku cool sitnicu za vaš dom!

image
Svijeća s uzorkom usana, H&M, 217,41 kuna.
H&M
image
Posuda za cvijeće, H&M, 608,91 kuna.
H&M
image
Ukrasna kutija, H&M, 260,91 kuna.
H&M
image
Staklena vaza, H&M, 695,90 kuna.
H&M
image
Šalice za espressso set od 4, H&M, 187,99 kuna.
H&M
image
Jastučnica s uzorkom, H&M, 260,91 kuna.
H&M
image
Deka s uzorkom, H&M, 1043,91 kuna.
H&M
Linker
11. travanj 2024 12:06