Hanza Media
Najljepše doba godine

Saša Šekoranja savjetuje kako najbolje ukrasiti dom u blagdanskom ruhu

Božić je nekada jedva čekao, a sad se u blagdansku atmosferu mora 'ufurati' i nekoliko mjeseci prije jer uređuje izloge brojnih zagrebačkih dućana, svoju cvjetnu galeriju te privatne domove. Sva sreća pa kod njega ideje nikad ne presuše jer bi inače blagdani bili beskrajno dosadni. Zakoračili smo u bajkovit svijet Saše Šekoranje, koji je samo za kamere portala gloria.hr izradio božićni aranžman po svojem guštu.

Zagrepčanin sanja o bijelom Božiću, a ove godine ga, baš kao mnogi, vidi i u crvenim i zelenim nijansama. Njegov dom neće krasiti okićen bor već samo minimalistički aranžmani, no svoju je cvjećarnicu i domove klijentica bogato ukrasio drvenim figurama orašara - koje su hit ove godine.

Samo za portal Gloria.hr Saša Šekoranja, akademski slikar, cvjećar i dizajner interijera, kreirao je rustikalni božićni aranžman s crnogoricom i kukurijecima, kojima već priziva proljeće. U videu saznajte i što je najbitnije prilikom dekoriranja doma za blagdane, savjete za uređenje interijera te greške koje pri uređenju doma ljudi najčešće ponavljaju.

Linker
14. travanj 2024 13:26