Nježni detalji

Romantika u svakom detalju: Olivera pokazala kako izgleda dom koji je dijelila s Balaševićem

Udovica poznatog kantautora u svojim rijetkim objavama pokazala se kao vrsna kuharica i slastičarka, a uređenje kuhinje i pripadajućih prostorija san su svake domaćice.

Nakon iznenadnog odlaska velikog Đorđa Balaševića, u šoku je ostala cijela regija, a njegova obitelj nastavila je njegovati ostavštinu ovog poetskog genija. Supruga Olivera Balašević, nakon prvotne shrvanosti i bola, pronašla je snage da nađe ljepotu u malim stvarima svakodnevnog života.

Olivera tako ponekad objavi i fotografije i snimke iz njihova obiteljskog doma u Novom Sadu koji se nalazi u Cvijićevoj ulici. Tu je ulicu Đole i opjevao u poznatoj pjesmi “Neki novi klinci”. A svojim objavama Oliver pokazuje kako im je kuća uređena u romantičnom duhu, puna nježnih i unikatnih detalja.

U uređenju prevladavaju nježne i pastelne boje. Od kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe - romantični natpisi, čipka, svjetla, drveni topli namještaj. Kuhinja je u svijetloj boji, prostrana, s visokim elementima viktorijanske izrade. Elegantna i prostrana, idealna je za vrsnu domaćicu poput Olivere koja ne objavljuje prečesto, ali slastice su joj među omiljenim razlozima za javljanje na društvenim mrežama.

Čitajte i: Ispovijest Olivere Balašević! Prošla su tri i pol mjeseca od odlaska voljenog Đoleta: ‘Ostali smo četverac bez kormilara‘

Romantika u svakom kutu

Detalj koji bi u svojoj kuhinji voljele imati mnoge domaćice Olivera je pokazala na fotografijama objavljenima i mnogo ranije, na kojima je pokazala tortu. Pozirala je ispred prekrasnog drvenog kredenca. Police ukrašene čipkom pune su brojnih staklenki, tegli, zdjelica... a miris najfinijih začina skoro pa se može osjetiti kroz sliku.

Na nekoliko objava koje je snimila u hodniku, vidljivo je da je cijeli jedan zid pored stepeništa ukrašen ispisanim stihovima u zlatnoj boji.

Ništa manje romantično nije u spavaćoj sobi, gdje su iznad bijelog drvenog kreveta postavljeni slika i svjetlucave zavjese koje stvaraju dojam sanjivog baldahina.

Osim pomno uređene unutrašnjosti, bivša gimnastičarka za ljetnih mjeseci znala je pokazati i kako uživa u sportskim aktivnostima au svom dvorištu. Na travnjaku i u bazenu koji se nalaze pored kuće, Olivera vježba i održava odličnu formu.

Linker
18. travanj 2024 14:04