miris blagdana

Raste potražnja za mirisnim svijećama i difuzorima, ugođaj toplog doma ovih dana je najvažniji

Camille Goutal je kolekcijom "The Legend of the Snow Butterflies" pokazala svu svoju poetičnost. Kreirala je, naime, opojne mirise za interijere.

Camille Goutal imala je privilegij nastaviti tamo gdje je stala njena poznata mama, pariška pijanistica i parfumerka Annick Goutal, iza koje je ostalo dvadesetak predivnih mirisnih kreacija. Camille, koja je danas ne samo zaštitno lice kuće Goutal nego i osoba zadužena za razvoj novih proizvoda (zajedno s legendarnim 'nosom' Isabelle Doyen), za završetak ove 'čupave' godine kreirala je mirise za interijere.

image
Sve je važnije postići u domu miris blagdana i obiteljskog zajedništva.
Promo

Posljednjih mjeseci porasla je potražnja za mirisnim svijećama, difuzorima i ostalim proizvodima koji pridonose ugođaju toplog doma (s obzirom na to da u kućama boravimo više nego ikad), a Camille je s kolekcijom "The Legend of the Snow Butterflies" pokazala svu svoju poetičnost.

image
Difuzori i mirisne svijeće posljednje su vrijeme sve traženiji proizvodi.
Promo

Blagdanska svijeća "Une Foret d’Or" (300 g, 1201 kn) ispunjava prostor mirisom crnogorice pomiješane sa svježim narančama i mandarinkama. U božićnoj kolekciji kuće "Jo Malone London" također su svijeće i difuzeri (710 kn), a njihove note naranče, čempresa i cimeta savršeno nadopunjuju blagdanski ugođaj.

Linker
24. travanj 2024 09:48