promo
budite drugačiji

Preslatko rješenje: Nemate mjesta za bor u stanu? Nije frka - tu je BORer

BORer je moderno i kreativno božićno drvce koje je idealno rješenje za sve one koji ne žele svake godine kupovati novo drvce koje nakon blagdana završi na ulicama, a super stvar je što ovo drvce zauzima iznimno malo prostora i dugogodišnjeg je vijeka. Iza koncepta BORera stoji dizajner Ivan Dilberović, a mi imamo 20 posto popusta za jedinstveno drvce!

BORer je spoj tradicije i suvremenog dizajna. Naizgled je jednostavan, no u izradi je izrazito zahtjevan. Najveći izazov bio je postići statičku stabilnost i skladnost figure unatoč opterećenju konstrukcije koja nosi samu sebe i želji da se bor možete okititi (ali ne savjetujemo da se bor preoptereti). Nakon brojih pokušaja, to je postignuto promjenjivim presjekom spirale, koja se pod opterećenjem isteže, što znači da Borer s vremenom postaje veći i duži, no za razliku od većine spiralnih konstrukcija, forma mu se ne rastegne i ne padne. Borer uvijek zadržava savršenu spiralnu formu što znači da je prikladan za dugogodišnju upotrebu.

promo

Najveća prednost Borera je što postavljanje i spremanje traje svega nekoliko sekundi. Borer se postavlja na vrlo jednostavan način; uže se zakači na mjesto u prostoru koje je predviđeno za bor, a bor se iz savršenog kruga jednim potezom transformira u lebdeću spiralu. Kada prođu blagdani, uže se otkači, a bor se vrati u savršeni krug, zauzimajući minimalno životnog prostora. Ako vam se sviđa novi, minimalistički bor, iskoristite 20 posto popusta samo za čitatelje Glorije uz kod: gloria20.

promo

Unatoč minimalističkom pristupu, Borer okuplja ukućane u kreaciji završnog izgleda. Naime, korisnicima je ostavljeno mnoštvo mogućnosti i kreativne slobode za dekoriranje bora s obzirom na to da se bor može ukrasiti klasičnim kuglicama, ručno izrađenim ukrasima, lampicama ili bilo kojim drugim ukrasima. Promjer bora je 70 cm, a doseže dužinu do čak 1 metar.

Linker
23. travanj 2024 08:58