promo
Neutralnost i zlato

Poznati domaći dvojac nudi inspirativne ideje za uređenje blagdanskog stola

Modni brand ELFS poznat je po svom bezvremenskom stilu, a pogotovo u liniji ELFS home u kojoj do izražaja dolazi smisao za detalje i tako se sve što dizajniraju automatski pretvara u predmet želje mnogih.

ELFSi nam za nadolazeće blagdane predlažu nekoliko ideja uz koje će svaki dom zablistati u neodoljivom uskršnjem ruhu.

Za Uskrs 2020. predlažu poigravanje neutralnim bojama, proljetnim grančicama, cvijećem i predmetima koje već imamo u kući, poput vaza i stolnjaka.

promo

Želite li blagdanski stol dodatno razigrati ukrasite ga slamom i u nju sakrijte pisanice koje će vaši ukućani tražiti, uz sezonske ukrase uključite i omiljeno posuđe sa zlatnim detaljima iz linije ELFS home!

Zlatni detalji idealni su za blagdanske dekoracije zbog svoje simbolike, ali i dekorativnosti kojom pored delicija obogaćuju ugođaj.

promo

Uz cvijeće, svijeće uvijek su dobra ideja kao obilježje blagdana. Postavljanje blagdanskog stola nije rezervirano samo za ručak, stoga, neka od ranoga jutra blagdanski ugođaj preplavi vaš dom.

promo

Linija ELFS home u potpunosti je hrvatski proizvod od dizajna do realizacije, a dostupna je online uz beskontaktnu, brzu dostavu na njihovim internetskim stranicama.


Čitajte i:

Naš poklon vama: Besplatno čitajte novo digitalno izdanje Gloria delicija!
Probudimo kreativnost uz ove genijalne ideje kojima možemo urediti dom ili napraviti nešto korisno
Volumen za novo doba: Aktualne kolekcije demantiraju tvrdnje da je tapecirani namještaj stvar prošlosti

Linker
19. travanj 2024 12:42