TAILOR MADE KREVETI

Ova novost oduševiti će sve one koji su u potrazi za krevetom po svojoj mjeri

Svi vlasnici Perfecta kreveta znaju da u njima snivaju najljepše snove, a sada su u ovoj tvornici otišli i korak dalje - za svoje kupce izrađujemo krevete iz snova.

Perfectadreams u svom asortimanu nudi tapecirane krevete koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Ako želite nešto više po svojoj mjeri, prilagođeno samo vama i vašim željama i tu su na vašoj strani.

Njihova ponuda tzv. baza kreveta potpuno je prilagođena svim vašim zahtjevima.

image
PERFECTADREAMS PRESS

Sami birate višu ili nižu bazu kreveta, iz jednog ili dva dijela, s višljim ili nižim nogicama, s ladicama ili spremnikom s obje strane kreveta, te uz mogućnost biranja između dvije ukupne visine baze kreveta. Kada si na takvu bazu izaberemo madrac koji nam najbolje odgovara, imamo uistinu hotelsku udobnost spavanja.

image
PERFECTADREAMS PRESS

Ono što čini vizualnu razliku kreveta je tailor made uzglavlje koje izrađuju prema vašim idejama. Uzglavlje može imati određeni uzorak te biti prilagođeno prema visini i širini, a ono najvažnije za vizualni dojam je da si možete birati tkaninu po boji i materijalu iz njihove široke palete. Na taj način dobivate željeni vizualni dojam vaše spavaće sobe, a uz već spomenutu udobnost na navedenoj kombinaciji baze kreveta i madraca, imat ćete custom made krevet s vlastitim potpisom.

image
PERFECTADREAMS PRESS

Tailor made krevete možete naručiti u Perfecta Dreams premium salonu u Frankopanskoj 4 u Zagrebu, te u salonima u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku.

Više informacija doznajte na perfecta.hr

image
GLORIA

GLORIA VAS DARUJE | Do četvrtka 5. studenog uz kupon iz magazina Gloria ostvarite popust u visini 30% na cjelokupni asortiman.

Linker
19. travanj 2024 07:37