Instagram
raskošni dekor u gucci stilu

Otvoren dućan u Milanu: Gucci komadima možete ukrasiti dom - ako ne volite minimalizam

Povodom jednog od najcjenjenijih festivala dizajna Salone del Mobile, koji se održava u Milanu od 9. do 14. travnja, modna kuća Gucci iskoristila je priliku i na novi način odlučila predstaviti svoju kolekciju namještaja i dekora.

Privremena Décor Gucci trgovina vrata će za posjetitelje imati otvorena sve do svibnja, a na dva kata trgovine prostire se interijer u stilu luksuznog talijanskog modnog brenda. Minimalizam u ovoj kolekciji nije opcija - baš kao niti jednoj s njihovim potpisom, a čak i ako niste ljubitelj ovakvog baroknog stila, dekor vas neće ostaviti ravnodušnima.

Prostor je ukrašen vintage namještajem, restauriranim antikvitetima, porculanskim posuđem i dekoracijama koje u svojoj novoj kolekciji nudi poznata talijanska kuća. Tapete i dekor inspirirani su florom i faunom, životinjskim motivima te jarkim i vibrantnim bojama, dok su raskošne fotelje rađene od bogatog baršuna u izražajnim nijansama poput tirkizne i fuksije.

Za kolekciju fotelja, stolica i ukrasnih stolića, jastuka, porculanskog posuđa, ukrasnih tanjura i vaza zaslužan je Alessandro Michele koji je u ovaj svijet modnu kuću uveo 2015. godine. Uz odjeću, modne dodatke i parfeme, Gucci je tako proširio ponudu na uređenje doma, a svaka kolekcija nastavak je one iz prošle sezone.

Gucci komadi namještaja ne dolaze po maloj cijeni pa na primjer za ukrasni jastuk valja izdvojiti čak 980 dolara, set od dvije šalice s tanjurićima vrijedan je 295 dolara, a raskošna fotelja dolazi s cijenom od 6900 dolara.

Gucci
Kolekcija Gucci Decor

Linker
19. travanj 2024 07:23