MANGO

Omiljeni brend sada ima kolekciju za kuhinju: Opremite najdražu prostoriju trendi stolnjakom, krpama i košarama za kruh

Nakon Zare, H&M-a i Sinsaya, i Mango je ove godine lansirao svoju prvu kolekciju za kućanstvo. Na njihovom web shopu sada je dostupna i kolekcija za kuhinju. Zavirite o kojim se sve artiklima radi.

Koliko priča mogu ispričati zidovi vaše kuhinje? Omiljena high-street trgovina izdala je kolekciju za mnogima najdražu prostoriju u kući - kuhinju. Nadolazeće zimske mjesece svakako više provodimo kod kuće stoga ne čudi da mnogi razmišljaju kako na brz i jeftin način osvježiti svakodnevicu u domu.

Mango u kolekciji za kuhinju ima pregače, rukavice, zavjese, košare, stolnjake i podmetače raznih printova i materijala. No, ono što se svakako može primijetiti je bezvremenost uzoraka jer se kolekcija fokusira na jednostavnost, a bolje koje dominiraju su bež i smeđa. Dobra vijest je da je kolekcija na njihovom web shopu dostupna i u Hrvatskoj.

image
Pamučna košara, 79,90 kn
MANGO
image
Košara, 69,90 kn
MANGO

Nije tajna da mnoge high-street trgovine posljednjih nekoliko godina svoju ponudu šire na interijer. Nakon Zare, H&M-a i Sinsaya, i Mango je ove godine lansirao svoju prvu kolekciju za kućanstvo. Linija Mango Home inspirirana je Mediteranom, a usredotočena je na neutralne boje i dizajn. Na njihovom webu trenutačno su za hrvatsko tržište dostupne kolekcije za - kuhinju, spavaću sobu, dnevnu sobu, kupaonicu, a postoje i sekcije za pribor za kućanstvo te svijeće i mirisi, koji se mogu nabaviti samo online.

image
Prugasti laneni ubrusi (komplet od 2 komada), 79,90 kn
MANGO
image
Pregača, 79,90 kn
MANGO

Čitajte i: Pine Pottery drugo je ime za Mediteran u malom: Splićanka iz hobija pokrenula šarmantni brend

Za "cosy" jesenske i zimske dane Mangovi proizvodi, poput jastučnica, ručnika i deka, napravljeni su od organskog i recikliranog pamuka, a poneki artikli su trenutačno i na akciji na njihovom webu.

image
Kuhinjska krpa, 59,90 kn
MANGO
Linker
04. listopad 2022 03:27