KORAK U NESTVARNO

Obožavatelj ste serije ‘Stranger Things’? Onda morate vidjeti ovaj bar

Iščekujući novu sezonu serije koja je zaludjela svijet, oduševit će vas informacija da je otvoreno novo mjesto koje svojim interijerom, ali i ponudom te baš svakim detaljem ostavlja osjećaj da se nalazite u gradiću Hawkinsu.

Fantastična atmosfera koja u svakoj sekundi nostalgično podsjeća na voljene ’80-e samo je jedan od razloga zbog kojeg su se i kritika i publika na prvo gledanje zaljubili u američku seriju ‘Stranger Things’. Odlična glumačka postavka koju većinom sačinjavaju djeca, intrigantna i misteriozna priča te fantastičan soundtrack stvorili su seriju za koju je odmah bilo jasno da će dobiti svoju drugu sezonu. A, kako bi vrijeme do nje prošlo brže i uzbudljivije, otvoren je jedan sasvim poseban bar.

Doduše, ne baš nama blizu. Naime, tvrtka koja se bavi tzv. pokretnim barovima i restoranima odlučila je na neko vrijeme, točnije do kraja rujna, američki Chicago oplemeniti barom na kakvom će mu pozavidjeti ljubitelji serije diljem svijeta.

Na samom ulazu steći ćete dojam da se nalazite na setu. Neobičan natpis s ukrasnim lampicama na zidu, “dvorac” Willa Byersa, kokteli koji nose nazive poput “Eleven’s Eggo’s”…sve su to detalji koji će oduševiti sretnike koji se narednih tjedana zateknu u Chicagu i zavire u ovaj simpatičan bar. U nedostatku boljeg, vi možete zaviriti u fotografije koje donosimo u nastavku - one ionako govore više od riječi.

Linker
16. travanj 2024 19:49