DRVENIK VELI

Novootvoreni beach club u čarobnom okruženju Plave lagune: Pozornica na kojoj svatko nalazi svoju ulogu

U čarobnom okruženju Plave lagune, na Drveniku Velom, ugnijezdio se beach club SHKOY. Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, savršeno uklopljen u netaknutu prirodu djeluje kao pozornica na kojoj svatko može pronaći svoju ulogu.

Škoj u dalmatinskom dijalektu znači otok ili otočić, ali ovaj SHKOY je više od stijene okružene morem sa svih strana. SHKOY je mjesto na kojem se osjećate posebno, opušteno i sretno. Kao glumac ili glumica na daskama koje život znače, u najvećoj ulozi svog života.

image
SHKOY je mjesto na kojem se osjećate posebno.
SIME BILIC

Čitajte i: Glazbena oaza na Bundeku: Osvježi ljeto besplatnim koncertima na jezeru, program otvara Zvjezdan Ružić

Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže.

image
Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena SHKOY se stopio s okruženjem.
SIME BILIC

Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena SHKOY se stopio s okruženjem, koje čine more, palme, suhozidi i stabla borova. Pleteni suncobrani i užad dodatno ističu ideju o stvaranju prirodnog ugođaja.

image
U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate.
SIME BILIC

Na Škoju, i u SHKOY-u, snovi postaju stvarnost. U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate.

image
Na Škoju, i u SHKOY-u, snovi postaju stvarnost.
SIME BILIC
image
U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate.
SIME BILIC

Kad se na to nadoveže vatromet okusa moderne gastro ponude bazirane na mediteranskoj prehrani i pregršt kreativnih koktela, dobivate istinski teatar snova.

Linker
04. travanj 2024 07:05