PAMETNA AKVIZICIJA

Novo ljubavno gnijezdo oskarovca: Ima maslinik, vinski podrum i tek pet spavaćih soba na 460 kvadrata

Iako već posjeduje mnoštvo nekretnina, glumac je kupio luksuznu vilu od 460 četvornih metara vrijednu 9,9 milijuna dolara.

Ova godina bila je više nego uspješna za američkog glumca Leonarda DiCaprija (47). Za ulogu astronauta koji spašava zemlju od udara kometa u filmu „Don't Look Up” inkasirao je 30 milijuna dolara pa je bio red da se počasti nečim što voli - a poznato je da najviše uživa kupovati kuće. Ima ih toliko da bi, da se sutra prestane baviti glumom, do kraja života mogao bezbrižno živjeti od prodaje ili iznajmljivanja. Posjeduje dvije vile u Los Felizu - jednu u engleskom, a drugu u kolonijalnom stilu, zatim vilu usred pustinje Palm Springs, više luksuznih stanova u New Yorku, kuću na privatnom otoku u Belizeu...

image
REDFIN VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sean Connery zaista je volio luksuz: Njegova vila na Azurnoj obali prodaje se za čak 25 milijuna dolara

A toj podužoj listi sada je dodao i luksuznu vilu od 460 četvornih metara sagrađenu tridesetih godina prošlog stoljeća na Beverly Hillsu. Platio ju je 9,9 milijuna dolara, no pri kupnji se cjenkao i uspio spustiti svotu za 300.000 dolara.

image
REDFIN VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Vila ima pet spavaćih soba, šest kupaonica, bazen i vinski podrum, a okružena je maslinikom. Do nje vodi privatna cesta, kako bi vlasniku i njegovim gostima bila u potpunosti osigurana privatnost.

Čitajte i: Luksuzna nekretnina pop dive nikako se ne uspijeva prodati: Zavirite u penthouse koji J. Lo prodaje godinama

DiCapriju je to posebno važno jer je to još jedno ljubavno gnijezdo u koje može provoditi vrijeme s djevojkom Camilom Morrone, manekenkom i glumicom argentinskih korijena. Camila je od njega 23 godine mlađa - rodila se 1997., kada je on snimio legendarni „Titanic” - no očito se dobro slažu jer su skupa već četiri godine.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

DiCaprio je prije mijenjao djevojke svakih nekoliko mjeseci, no otkad je 2017. na festivalu u Cannesu upoznao Camilu, ljubavni život mu je skladan i stabilan.

Moguće da je ona utjecala i na njegov ukus jer su sve njegove vile - što nije čest slučaj kad su u pitanju holivudske zvijezde - uređene sa stilom i ukusom. Nova akvizicija na Beverly Hillsu namještena je moderno - zidovi su u kombinaciji bijele i sive, kuhinja i kupaonica obloženi su carrara mramorom, a bar je izrađen od mesinga. Na terasi je veliki bazen s vanjskim kaminom i roštiljem, idealan za velike tulume.

Zavirite u raskošan dom hollywoodskog glumca.

Glumac kupovinu nove kuće na Beverly Hillsu nije ni osjetio - jer je nedavno prodao luksuznu vilu na plaži u Malibuu za 10,3 milijuna dolara. Bila je to odlična zarada, s obzirom da ju je 1998. kupio za samo 1,6 milijuna dolara.

Linker
19. travanj 2024 10:39