‘TRAŽIMO DOM‘

Mirjana Mikulec o najnovijem projektu: ‘Pozitivne rekacije ohrabrile su me da idemo dalje‘

Potraga za idealnim domom ispred televizijskih kamera nastavlja se i ove jeseni. Uskoro, 16. listopada na RTL-u kreće nova, treća sezona emisije ‘Tražimo dom‘ s dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec.

Svi koji su se nekada uhvatili u koštac s kupnjom i uređenjem nekretnine vrlo su dobro svjesni koliko vremena i energije je potrebno kako bi pronašli i stvorili savršen dom. Upravo tu nastupa tim stručnjaka, arhitekata i agenata, vođeni poznatom dizajnericom interijera, Mirjanom Mikulec.

Uzimajući u obzir sve kriterije, potrebe i želje kandidata, odnosno potencijalnih kupaca, agenti pronalaze nekretnine, a arhitekti rade takozvani staging. Riječ je privremenom uređenju kako bi prvi dojam bio što bolji te kako bi se kandidati mogli zamisliti u nekoj od tih nekretnina.

image
Nova sezona kreće 16. listopada na RTL-u.
PR

"Zadovoljstvo mi je bilo raditi na novoj sezoni emisije, naročito jer smo je pokrenuli prošle godine u otežanim okolnostima pandemije. No, iz takvih situacija nerijetko izlaze projekti koji će trajati. Kao i InDizajn sa svijetom interijera prije 10 godina, tako je i 'Tražimo dom' bio prvi tv format u Hrvatskoj sa svojom tematikom nekretnina. Pozitivne reakcije i prepoznatljivost koju smo uspjeli steći, ohrabrili su nas da idemo dalje, i pred gledateljima je već 3. sezona“, poručuje Mirjana Mikulec te dodaje kako se provjereni koncept emisije neće mijenjati. Zaštitni znak emisije su njezini junaci u potrazi za novim domom, u čemu im pomaže dizajnerica i njezin tim pronalaskom odgovarajućih nekretnina.

image
Mirjana Mikulec
PR

U dosadašnje dvije sezone dom smo pronašli za čak 11 kandidata. Samo neki od njih su mladi par koji je kupio svoju prvu zajedničku nekretninu, obitelj s troje djece i psom napokon koja je ostvarila dugogodišnju želju i sada žive u kući s vrtom, a kandidatkinja iz Karlovca pronašla je kuću koju će u potpunosti urediti u svoju dom iz snova.

Čitajte i: Jedno od najljepših mjesta na Jadranu: Mirjana Mikulec, Lana Pavić i brojni drugi na otvaranju Maree i Portusa!

Za početak nove, 3. sezone, cijeli tim posjetio je Karlovac kako bi voditelju i glumcu, Marinku Lešu, kojeg će mnogi gledatelji prepoznati iz emisije InDizajn u ulozi spikera, pomogao u potrazi za novom nekretninom. Marinko je pomalo neodlučan, a koje stanove su mu pronašli i jesu li ih arhitekti prilagodili i stagingom osvojli Marinka, saznajte u prvoj epozodi.

image
U dosadašnje dvije sezone, dom su pronašli za 11 kandidata.
PR

Čitajte i: Interijer nove škole Mirjane Mikulec ostavlja bez daha: Dizajnerica ne staje, novi projekti su na pomolu

Linker
18. listopad 2022 18:07