Danijel Barković
Think Ink

Ljetni tulumi sad su još zabavniji: Domaći kreativci imaju sve za party

Domaći kreativni brend, najpoznatiji po duhovitim čestitkama, predstavlja nove proizvode koji će svaku proslavu učiniti još zabavnijom.

Iako su najvažniji sastojak svakog dobrog tuluma – ljudi, zabavne sitnice koje će dodatno podići atmosferu uvijek su dobrodošle. Za njih se odsada brine domaća kreativna ekipa koja stoji iza brenda Think Ink. Nakon zabavnih čestitki i poklon pakiranja, vrećica i papira za zamatanje, osmislili su party program koji će svaku proslavu zasigurno učiniti još zabavnijom.

Danijel Barković

Danijel Barković

Party program uključuje dvije linije za odrasle i dvije za djecu, a sastoji se od papirnatih party kapica, tanjurića i čaša te drvenog pribora za jelo s duhovitim porukama. Omiljene životinjice i rođendanski motivi oduševit će one najmlađe, ali i njihove roditelje, a za one malo starije, ne nužno i zrelije, tu je i popularni tropski uzorak koji će ljetnim tulumima dati džungla štih, ali i prezabavna linija s duhovitim natpisima s kojima ćete se, sigurni smo, vrlo lako poistovjetiti. Tu je i drveni pribor s preslatkim porukicama koji će jednako oduševiti sve generacije.

Danijel Barković

Danijel Barković

Danijel Barković

Linker
18. travanj 2024 18:26