Oduševit će vas

Lampa, torba, čaše... Stilistica Lady Gage za Ikeu osmislila otkačenu kolekciju

Čuvena dizajnerica stvorila je nevjerojatnu kolekciju koja će vaš stan pretvoriti u scenografiju iz glamurozne, mračne bajke

Švedska stilistica B. Åkerlund, zaslužna za brojne otkačene outfite Beyonce, Lady Gage i Madonne, duhom će posjetiti domove diljem svijeta, zahvaljujući brendu IKEA.

/ IKEA

Slavna kuća koja prodaje namještaj i dodatke za uređenje stanova i kuća, najavila je raskošnu kolekciju koju je za njih osmislila čuvena 42-godišnja stilistica, a koja će posebno oduševiti žene koje u svoj dom žele unijeti dozu glamura.

IKEA

Prugaste tapete, jastučići u obliku pusa, čaše na kojima se crveni ruž trajno vidi, sjenilo za lampu u obliku dizajnerske haljine, torba-svjetiljka, kutije za šešire i cipele, zlatni stalci za odjeću i elegantne vješalice samo su dio kolekcije koju je za robnu kuću IKEA dizajnirala Åkerlund.

IKEA

IKEA

IKEA

Stilistica koja obožava goth stil razigranim komadima stvara pomalo mračnu, ali beskrajno glamuroznu dizajnersku priču koja dozvoljava fanovima njezinog stila da isprobaju nešto uzbudljivo i novo kad je uređenje doma u pitanju, i to po sasvim pristupačnim cijenama.

IKEA

IKEA

Dio kolekcije bit će predstavljen na tjednu mode u Stockholmu, a kolekcija će se u prodavaonicama poznate robne kuće naći 9.03.2018.

Nadamo se da ćemo je moći kupiti i u Hrvatskoj!

IKEA

/ IKEA

Linker
23. travanj 2024 08:34