MLS / Planet / Profimedia
Rado bismo je kupili

Kriza je i njega udarila po džepu: Stallone prodaje luksuznu vikendicu koja ima i vlastiti potočić

Glumac je unazad 10 godina već nekoliko puta htio prodati vilu u elitnom naselju u Kaliforniji, no to mu nije pošlo za rukom. Sada je prodaje za vrtoglavih 23 milijuna kuna

Američki glumac i redatelj Sylvester Stallone (73), poznatiji i kao Rocky Balboa po njegovoj najpoznatijoj ulozi, 10 godina je uživao u svojoj vikendici u elitnom naselju Madison Club, u La Quinti, u Kaliforniji. No, posljedice krize zbog korinavirusa osjete svi pa i on te se odlučio prodati luksuzno zdanje za, ni manje ni više, 3,35 milijuna dolara, odnosno oko 23 milijuna kuna.

Kuća koju je kupio 2010. za 4,5 milijuna dolara uređena je u mediteranskom stilu te ima četiri spavaće sobe, pet kupaonica, veliki dnevni boravak, lijepu blagovaonicu i kuhinju.

Osim toga, tu je i elegantan prilaz, nekoliko terasa za opuštanje, bazen okružen palmama, a pored kuće čak žubori potočić i umjetni slapovi.

Htio je se i prije riješiti

Glumcu ovo nije prvi put da se htio riješiti vile. Naime, odmah nakon što ju je kupio, Stallone ju je htio prodati pa ju je stavio na tržište. Tijekom godina, micao ju je i stavljao na listu nekoliko puta, no nitko je nije želio kupiti po cijeni koju je zadao.

Prije Stallonea, luksuzna vila nekada je služila za odmor reality zvijezdi Kris Jenner, komičaru Ray Romanu pa čak i manekenki Cindy Crawford.

Sylvester Stallone at arrivals for JOSHUA VS. RUIZ Premiere by DAZN Originals, Writers Guild Theater, Beverly Hills, CA November 21, 2019., Image: 484240884, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Adrian Cabrero/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Adrian Cabrero / Everett / Profimedia
Adrian Cabrero / Everett / Profimedia
Stallone se prošle godine sa svojom obitelji odmarao na Braču.

Inače, glumčeva glavna kuća nalazi se u Los Angelesu i dio je velebne zajednice Beverly Park. Proteže se na 20 000 kvadratnih metara te je sagrađena još 1994., a najbliži susjedi su mu glumci Denzel Washington, Eddie Murphy i Mark Wahlberg.

Stallone je prošle godine s obitelji doplovio luksuznom jahtom do Brača i usidrio se nedaleko plaže Zlatni rat kako bi mogao nesmetano uživati u čarima Jadranskog mora.

Bol, otok Brac, 040719.
Obitelj i prijatelji Sylvestera Stallonea borave na jahti Meira i proveli su prijepodne usidreni u blizini plaze Zlatni rat.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Iako se on sam nije baš izlagao pogledima, njegova supruga Jennifer Flavin i njihove kćeri Sistine Rose, Sophia Rose i Scarlet Rose proveli su cijelo poslijepodne u morskim avanturama.

Čitajte i:

Rambo kao modni stilist: I sa 73 godine s kćeri strpljivo bira torbice

Zgodne kćeri Sylvestera Stallonea vole aktivni odmor

Svi traže Sylvestera, ali on se uspješno skriva: Obitelj Stallone uživa kod Zlatnog rata
Linker
19. travanj 2024 05:31