promo
Hrvatski dizajn za pse

Kiša se lakše podnosi uz Kabanicu

Mlada diplomirana dizajnerica Barbara Šimunović odlučila je svoje iskustvo, znanje, vještinu i ljubav prema psima pretočiti u malo dizajnersko remek-djelo te kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima olakšati nadolazeće kišne jesenske dane.

Dizajnirala je jedinstvene i moderne kaputiće za pse, originalni hrvatski proizvod koji se dizajnira i šije u Zagrebu, a prvenstveno ga odlikuju topli materijali, udobnost i praktičnost pri zaštiti od kiše i hladnoće.

"I sama sam vlasnica patuljastog šnaucera Fride stoga mi je blizak problem s kojim se vlasnici kućnih ljubimaca susreću za vrijeme kišnih dana. Nažalost, nisam bila ni približno zadovoljna onim što mi se nudilo na tržištu jer su to uglavnom bili proizvodi koji su pse više sputavali nego im olakšavali kretanje. Ubrzo sam uvidjela sve nedostatke takvih proizvoda - komplicirano navlačenje, ograničenost kretanja i neudobni materijali i to me motiviralo da pokrenem vlastiti brend. Vjerujem da će vlasnici kućnih ljubimaca uvidjeti da je Kabanica nastala iz velike ljubavi te znati prepoznati kvalitetu koju nosi " rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

promo
Barbara Šimunović

Predivne i jedinstvene kabanice napravljene su u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje možete birati između više od 15 različitih modela, a pomoću vodiča za veličine, svrstajte svog ljubimca u određenu veličinu u tablici. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

promo

Linker
30. rujan 2022 21:16