Slavonija to zaslužuje

Interijer u koji ćete se zaljubiti: Krase ga detalji u duhu renesanse s daškom talijanskog glamura

Nedaleko od Osijeka, u srcu Slavonije, smjestio se novootvoreni prostor za evente čiji dizajn oplemenjuje šarm talijanskog glamura i duh renesanse. Riječ je o EVENTU, detaljno uređenom interijeru koji, između ostalog, nudi kompletno opremljen i moderno dizajniran šank, izložbeni prostor za catering na mramoru te raskošnu blagovaonicu.

Slavonija je dobila novo čarobno mjesto idealno za organizaciju manjih svečanih i poslovnih događanja koje će mnoge oduševiti već na prvu. Nedaleko od Osijeka, otvoren je EVENTO - luksuzno uređen interijer koji svojim sadržajima podiže ljestvicu event ponude u Slavoniji.

Iza cijele priče stoji mladi par iz Osijeka, Anita Grabić i Gabriel Vidović koji su svojim klijentima u elegantno uređenom prostoru željeli omogućiti kompletnu uslugu, od dočekivanja gostiju pa do kompletnog čišćenja prostora, za bezbrižna i intimna druženja kako bi se svi uzvanici osjećali ugodno, baš kao u vlastitom „dnevnom boravku“.

image

EVENTO prostor

PROMO

"Iznimno smo sretni što smo ovakav jedan prostor otvorili baš u Slavoniji, a ideja je nastala tijekom pandemije, kada smo svi bili željni dobre zabave i druženja. Većina stvari u EVENTU je unikatna, rađena specijalno za njegove potrebe. U mnoge stvari sam se zaljubila već na prvu, a interijer je pomno osmišljen zajedno sa svim detaljima. Vjerujem kako će se svidjeti našim klijentima i gostima te da će ovdje zaista uživati, a sigurna sam kako će ovaj prostor omogućiti i dodatna povezivanja bilo u poslovnom ili privatnom svijetu", istaknula je Anita Grabić.

image

EVENTO prostor

PROMO

Ideja za EVENTO nastala je nakon putovanja Italijom i Španjolskom koje su Anitu i Gabriela inspirirali pri odabiru tekstura, boja i materijala za novi prostor. Izazov kod uređenja bio je stvoriti prostor koji je maksimalno iskorišten, a da pri tome bude udoban i atraktivan.

Čitajte i: Nevjerojatna poveznica: Evo zašto se ovaj trend u dizajnu interijera vratio nakon pedeset godina

Tako je prostor za catering unutar interijera napravljen pomoću visećih stupova koji drže plohu mramornog stola. Time prostor djeluje otvorenije, a uzvanicima je na raspolaganju više slobodnog prostora za druženje. Posebno upečatljiv unutar interijera je šank, koji je prema riječima vlasnice, ''pravi dragulj prostorije''.

image

EVENTO prostor

PROMO

Tamnoplave barske stolice, zlatne vitrine i tamnozeleni detalji u pozadini kao stvoreni su za lijepa druženja, susrete i nova upoznavanja. Blagovaonica pak predstavlja dio bezvremenske, povijesne i elegantne estetike u kojoj svi gosti istovremeno mogu uživati u brojnim slavonskim specijalitetima.

Prostor može ugostiti do 40 uzvanika, a važno je naglasiti kako je podložan personalizaciji i željama klijenata. Dodatnu čaroliju stvaraju ukrasni detalji poput vaza, kipova i slika u renesansnom stilu, dok su zidovi inspirirani rimskom arhitekturom ukrašeni pozlaćenim okvirima.

image

EVENTO prostor

PROMO

Interijerom dominiraju tamnozelene, plave, sive i bež boje, dok su crna i zlatna korištene kao podebljane kontrastne nijanse. Za tkaninu su odabrani baršun i pamuk, a ponegdje i luksuzna svila koja dodatno ističe raskoš i ljepotu interijera.

image

EVENTO prostor

PROMO

Time će EVENTO zasigurno postati jedna od najpoželjnijih slavonskih lokacija za svečane proslave, intimna ili pak poslovna druženja, a prostor je dostupan i za kratkoročni najam za sve one koji planiraju višednevne radionice, seminare ili okupljanja.

Linker
16. travanj 2024 12:44