Instagram
kakva divota

Hvarska oaza Nine Badrić odiše stilom i luksuzom! Glazbenica je s ljubavlju uredila svaki detalj

Prije nekoliko godina Nina Badrić je na Hvaru kupila nekretninu koju danas naziva svojim drugim domom. Ostala je pri uređenju vjerna svim zakonitostima koje nameće dalmatinsko podneblje, a takva je i u detaljima.

Nina Badrić posljednjih dana odmara se u svom domu na Hvaru. Tijekom krize zbog koronavirusa, Badrić nije ostala bez komentara pa opetovano apelira na sve nevolje koje glazbenici prolaze zbog otežanog rada uslijed strogih epidemioloških mjera. Hvalevrijedno je kada velika i poznata imena stanu iza svoje struke pa Nini treba odati priznanje za hrabrost. No, ovog puta odat ćemo joj priznanje za nešto drugo - Nina zaista zna uživati.

Hvarska oaza Nine Badrić divna je i iznutra i izvana

Kada je prije nekoliko godina kupila nekretninu u Jelsi, glazbenica se posvetila uređenju ljetne oaze na Hvaru. Mjesto je to na kojem puni baterije, ima potreban mir i odmor za dušu i tijelo. Ostala je vjerna okolini u kojoj se njen dom nalazi pa se kroz uređenje vodila bjelinom otočkog kamena, prirodnim bojama i materijalima. Interijer i eksterijer njezinog hvarskog doma potpuno su usklađeni i podređeni uživanju, pokazala je to Nina i kada je na svom Instagramu objavila fotografiju vanjskog prostora u kojem može uživati gledajući na pučinu.

Minimalizam, more i čisti užitak

Hvarsku oazu, koju Nina zove svojim drugim domom, iznutra je ukrasila buketima lavande i hortenzije, obrađenim bijelim kamenom na zidovima, vodeći se minimalizmom koji ipak pruža željeni luksuz i eleganciju pri stanovanju i odmaranju. More je pri uređenju doma bilo primarna orijentacija pa iz dnevnog prostora prozori daju pogled upravo na plavi beskraj. Divno i sa stilom.

Čitajte i:

Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Nina Badrić slavi ženstvenost u haljini od prošle godine koju nije odjenula dovoljno puta

Nina Badrić u šoku: 'Toliko su mi ove fotke uljepšale dan da vam to ne mogu opisati!'

Linker
18. travanj 2024 10:37