Sanja Jagatić
MIRJANA MIKULEC

Glamur na stolu: Tanjuri s potpisom domaće dizajnerice osvajaju na prvu

'Svaki je komplet namijenjen za četiri osobe, a sastoji se od dubokih, plitkih i desertnih tanjura te šalica s pripadajućim tanjurićima', naglašava dizajnerica.

Lijepi tanjuri iskustvo objedovanja mogu podići na novu razinu, pogotovo kad nam u goste stižu dragi prijatelji.

Kad ne uređuje domove, Mirjana Mikulec razvija svoju kolekciju proizvoda za ljepši ugođaj, u kojoj se već nalaze svijeće, ogrtači, posteljina, ukrasni jastuci, prekrivači, ručnici za plažu i školske bilježnice.

Sanja Jagatić

Posljednji zadatak koji si je postavila popularna dizajnerica interijera vezan je uz tanjure, točnije novu liniju u kojoj se nalaze tri elegantna dizajna.

Sanja Jagatić

Najnoviji tanjuri s potpisom Mikulec dolaze u tri varijante pa tako bijele porculanske tanjure krase srebrne, crne ili zlatne linije. Jednostavni, prozračni, ali upečatljivi apstraktni motivi prilagođeni su različitim ukusima i stilovima. Posebnost ovih motiva je u tome što kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo Mirjaninog studija za dizajn interijera.

Sanja Jagatić

"Želja mi je bila stvoriti jedinstvenu kolekciju tanjura za svaku prigodu – bilo da je riječ o svečanim prigodama ili pak onim svakodnevnima, u koje će unijeti dozu glamura i profinjenosti. Život je doista ljepši uz detalje sa stilom, a vjerujem da će ova nova linija svako druženje za stolom učiniti nezaboravnim", objasnila je Mirjana. Svaki je komplet namijenjen za četiri osobe, a sastoji se od dubokih, plitkih i desertnih tanjura te šalica s pripadajućim tanjurićima.

Sanja Jagatić

Linker
23. travanj 2024 23:00