HOME izdanje

Domaći brend Moel, poznat po mirisnim svijećama, ima novu neodoljivu kolekciju za ljubitelje dekoracija

Hrvatski brend Moel sada ide korak dalje i širi ponudu novom paletom proizvoda koji za cilj imaju pružiti osjećaj ultimativnog komfora i kvalitete življenja u vašem domu. Osim posteljina Moel sada donosi i stolni te dekorativni program.

Moel je pokrenuo svoju priču s ciljem da u domove donese novu razinu zadovoljstva i ugode te se na tržištu pozicionirao kao proizvođač mirisnih svijeća koje mirišu bolje i duže, a širenje ponude na proizvode za dom logičan je nastavak te priče o želji da se pruži vrhunska kvaliteta i estetika življenja.

Sav Moelov tekstil, uključujući posteljine, stolni i dekorativni program, izrađen je od najkvalitetnijeg damasta kakav koriste najpoznatiji hoteli s pet zvjezdica, a koji cijene naše bake jer znaju kako se njegove karakteristike ne mogu usporediti ni s jednim drugim materijalom.

image

Moel HOME kolekcija

PRESS

Izrađen da traje generacijama, pruža sigurnost od ispiranja boja, promjene teksture i gubitka mekoće, može se prati na čak 95˚ i smanjeno se gužva nakon pranja. Isto tako, anti alergenski sastav štiti vas i vaše voljene, a sigurnost prirode i životinja u proizvodnji je zagarantirana.

image

Moel HOME kolekcija

PRESS

Posteljine dolaze u tri limitirane boje, a svoju kvalitetu odaju već na prvi dodir. Materijal je ugodan i nježan za vašu kožu, a mogućnost pranja na 95˚ osigurava uklanjanje svih nečistoća, poput grinja, bakterija i odumrlih stanica koje su često uzrok akni i drugih problema s kožom. Osim toga, omogućava protok zraka te tako, za razliku od sintetičkih ili kombiniranih materijala, pomaže reguliranju optimalne tjelesne temperature kroz cijelu noć, a vama miran i ugodan san.

image

Moel HOME kolekcija

PRESS

Obogatite svaki vaš prostor

Ove godine na velika vrata vratilo se formalno postavljanje stola za gotovo sva druženja te nije više rezervirano samo za posebne prilike. Mnogi brendovi sada nude stolnjake raznih dezena i oblika, ali ono što u ponudi fali su komplementarni ubrusi. Moelov stolni program nudi upravo to i time rješava veliki problem trenutne ponude dodataka za serviranje.

image

Moel HOME kolekcija

PRESS

Dizajniran i proizveden u Hrvatskoj idealan je za prave ljubitelje interijera i poznavatelje vrhunske kvalitete. Uz to u ponudi su i dekorativni jastuci koji dolaze u nekoliko dimenzija i dvije osnovne boje te se lako uklapaju u svaki interijer, podižu svaku prostoriju i kvalitetom izrade prate ostale Moel proizvode.

Podsjetimo, Moel je započeo kao prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji pažnju prvenstveno pridaje sastavu. Koriste isključivo sojin vosak koji je biorazgradiv i iz obnovljivog izvora, te mirisna ulja bez ftalata odnosno plastifikatora koji dokazano izazivaju niz zdravstvenih problema, od problema s dišnim putevima, preko problema s hiperaktivnošću do problema sa plodnošću i mnogih drugih.

Kompletnu Moelovu ponudu potražite ovdje.

Linker
18. travanj 2024 14:02