Vedran Peteh
UKLJUČI SE I OSVOJI

Darujemo stipendiju u vrijednosti od 29500 kuna: Postanite stilist interijera u školi za dizajn Mirjane Mikulec

Najpoznatija hrvatska dizajnerica interijera i voditeljica TV emisije InDizajn Mirjana Mikulec (43) spremna je za novu stepenicu u karijeri - otvaranje škole za uređenje interijera, a među polaznicama će biti i jedna čitateljica ili čitatelj Glorije.

Nagradni natječaj je završio.

Dobitnica je:

  • Mia Krstić, Zagreb

___________________________________________________

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec će u centru Zagreba 14. listopada otvara školu za uređenje interijera - u kojoj će i sama biti predavačica, a među prvim polaznicima možete biti i vi jer vam darujemo stipendiju za stilista interijera u vrijednosti od 29 500 kuna.

Osvojite stipendiju za stilista interijera u vrijednosti od 29 500kn: uključite se u nagradni natječaj koji traje od 19. do 25. rujna. Sve što morate učiniti je u tom razdoblju prijaviti se na naš newsletter te provjeriti svoj mail 26. rujna te čim kreativnije odgovoriti na pitanje!

Please don't insert text in the box below!

Polaznici će iz prve ruke imati priliku naučiti sve tajne ovog izazovnog i kreativnog zanimanja koje pobuđuje sve veći broj zainteresiranih, a samoj je Mirjani otvaranje ovakve ustanove velika želja koju je napokon ispunila. Svestrana dizajnerica interijera i poduzetnica ističe da je upravo obrazovanje i kontinuirano ulaganje u znanje ključ uspjeha u ovom zanimanju te dodaje da je ono što razlikuje njenu školu od ostalih na tržištu posebna posvećenost praktičnom dijelu nastave.

- Cilj nam je pružiti konkretna i potrebna znanja za uspješno bavljenje ovim poslom, no pravi jamac stručnosti je zapravo iskustvo. I sama sam se u to uvjerila kada sam se tek počinjala baviti dizajnom interijera, tako da sam odmah u početku pisanja programa znala da je upravo to ono što će činiti razliku - govori Mirjana Mikulec te dodaje da je okupila impresivan broj stručnjaka iz područja uređenja interijera, arhitekture i dizajna čija će stručnost nesumnjivo svim polaznicima vrelo korisnih savjeta, relevantnog znanja i, naravno, primjera iz prakse. Kako je naglasak stavljen na individualan pristup, formirat će se više manjih grupa polaznika. Polaznici će imati prilike vidjeti i sami sudjelovati u kreativnom procesu izrade rješenja za uređenje interijera, od same ideje do realizacije.

- Iako se situacija posljednjih godina bitno promijenila i danas mnogi misle da se dizajn interijera svodi samo na odabir materijala i boja, to je daleko od istine. Ovo je zahtjevno, iscrpljujuće, ali nadasve ispunjujuće zanimanje. Nema ljepšeg nego vidjeti plod svog rada i zadovoljnog klijenta i zato želim stečeno znanje prenijeti na neke nove generacije koje će promicati dizajn interijera i podizati razinu kulture življenja u Hrvatskoj - zaključuje poduzetnica koja se dizajnom interijera bavi petnaestak godina, a idejna je začetnica i sajma interijera koji se ove godine, četvrti put, održava u sportskoj dvorani Arena Zagreb, od 26. do 29. rujna.

- Jako sam uzbuđena zbog svoje nove uloge, a na ideju da otvorim školu došla sam prije dvije godine zbog mnoštva ljudi koji su dolazili u naš ured želeći volontirati. Mi ih. nažalost, nismo mogli primiti zbog ograničenog prostora, a potom sam se dosjetila načina na koji bismo im mogli prenijeti znanje. Godinu dana naši su arhitekti iz ureda osmišljavali edukativne programe, a u ožujku smo pronašli prostor - veliki stan u Žerjavićevoj, koji smo kompletno renovirali - govori Mirjana koja će zainteresiranima sve o programu objasniti na Dan otvorenih vrata u ponedjeljak 23. rujna u Žerjavićevoj 19 u Zagrebu, od 17 do 19 sati. Nastava počinje 14. listopada, a iako je većina mjesta već popunjena, polaznici se još uvijek mogu upisati. Prva je godina posvećena stjecanju osnovnih znanja i oslobađanju kreativnosti, a njenim završetkom polaznici će steći zvanje stilista interijera, a nakon završene druge, slijedi i zvanje dizajnera interijera. Sve dodatne informacije potražite na stranici škole.

Please don't insert text in the box below!

Linker
15. ožujak 2024 18:28