Priča o nakitu

Čiste linije i nježne teksture: Dizajnerica Iva Viljevac otvorila novi prostor koji odiše minimalizmom

Novi prostor inspiriran je bezvremenskom jednostavnošću i elegancijom, a slijedi dobro poznatu estetsku prepoznatljivost brenda.

Nakit po mjeri moderne žene i djevojke uz već poznatu lokaciju u Petrinjskoj 33, od 10. veljače možete isprobati i kupiti u prizemlju City Centera One West u ugodnom ambijentu novootvorene poslovnice gdje će vas stilski prijedlozi ljubaznih savjetnica uvesti u svijet originalnog brenda dizajnerskog nakita.

image

Unutrašnjost poslovnice.

KARMEN POZNIC BOZIC

Osim nakita pozornost će vam privući i ambijent nove poslovnice čiji je koncept osmislila arhitektica Matea Rajčić kojoj je primarni zadatak pri projektiranju interijera bio prenijeti priču koja se krije iza dizajnerskog nakita Ive Viljevac na sam prostor, kao vizualna refleksija suštine i identiteta brenda.

image

Koncept ambijenta nove poslovnice osmislila je arhitektica Matea Rajčić.

KARMEN POZNIC BOZIC

Tako minimalizam, sofisticiranost i jednostavnost postaju glavne vodilje, a prostor priča priču o - nakitu. Nakit nosi glavnu ulogu i fokus u prostoru, a sve ostalo služi kao pozadina koja će ga dodatno istaknuti, istodobno dajući toplu i ugodnu atmosferu kupcima. Iz tog razloga, korištene su čiste linije i forme, obogaćene umirujućim bojama i nježnim teksturama.

Čitajte i: Za žene koje vole glamur: Omiljene kuće visoke mode zajedno izdale kolekciju obuće!

Dio trgovine s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša - kontrastnim lukovima te bojom. Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz trgovine u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda. Velika pozornost pridana je osvjetljenju, pa tako blaga i decentna ambijentalna rasvjeta ''omekšava'' čiste i stroge minimalističke linije te pruža topao i prijateljski ugođaj

image

Dio trgovine s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša - kontrastnim lukovima te bojom.

KARMEN POZNIć I IVICA DžAMBO

Budući da je otvorenje nove poslovnice uoči Valentinova, u periodu od 12. do 14.veljače, svi kupci dobivaju ružu na dar, a još jedna novost koja će sigurno razveseliti poklonice ovog brenda je i ponuda poklon kartica, za sve one koje se pri odabiru nakita dragoj osobi boje da će pogriješiti.

Minimalističkim pristupom, ali s osobitim naglaskom na finim detaljima Iva Viljevac kreira ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika prikladan za brojne prilike. Kolekcije bazičnih komada nakita možete nositi svaki dan i u posebnim prigodama. Decentan nakit savršen je sam za sebe, a lako se stilizira s drugim komadima nakita čineći zanimljiv slojevit look.

Poklonite sebi ili dragoj osobi ovaj jedinstven nakit u koji ćete se zaljubiti.

image

Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz trgovine u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda.

KARMEN POZNIć I IVICA DžAMBO

Istražite više na online shopu, koji uskoro također dobiva novo ruho, a za inspiraciju posjetite službeni Instagram i Facebook profil.

Linker
01. listopad 2023 21:05