promo
sve je obuzeo božićni duh

Božićna čarolija: Zavirili smo u domove poznatih, evo kako su okitili božićna drvca

Neki se drže tradicije i bor kite na dan Badnjaka, a neki od celebrityja s naše scene obožavaju blagdansko vrijeme pa ne mogu izdržati bez kićenja jelke i prije Badnjaka, početkom ili sredinom prosinca.

Neki se drže tradicije i bor kite na dan Badnjaka, a neki od celebrityja s naše scene obožavaju blagdansko vrijeme pa ne mogu izdržati bez kićenja jelke i prije Badnjaka, početkom ili sredinom prosinca.

S ukrašavanjem svojih domova poznata lica s naše estrade počela su još početkom prosinca. Lampice su postavljene, čarape su iznad kamina, mnogi su dom ukrasili i figurom Orašara, ove godine najpopularnijim blagdanskim ukrasom. Ukrašene su i božićne jelke - neki su ih ukrašavali zajedno s s cijelom obitelji, pa su se konačnim rezultatom pohvalili na Instagramu.

Jedna od prvih koju je zahvatio božićni duh je influencerica Ella Dvornik koja ovaj Božić sa suprugom Charlesom i malenom Balie Dee očekuje u drugom stanju. Kako izgleda njihov dom ove godine, pokazala je i za magazin Gloria.

U drugačijoj atmosferi Božić očekuju još neke zvijezde, poput Nataše Janjić koja je 27. prosinca prošle godine izrekla sudbonosno "da", a ove je godina postala i majka pa je ovo za malu obitelj prvi zajednički Božić. Nataša je na Instagramu pokazala kako izgledaju blagdani kod Janjić-Medančić.

Nestrpljive su i voditeljice Nevena Rendeli i Antonija Blaće, njihova jelka također već krasi njihov dom. Naše zvijezde ne pretjeruju kod dekoracija, pa svoje domove i borove ukrašavaju bez ekstravagantnih ukrasa, dodataka i kičastih dodataka. Televizijski voditelj Zoran Šprajc dobro se oporavlja u svom domu kojega je okitio. "Djedica je zajedno sa svojim vilenjacima ove godine malo ranije okitio bor, shvatio je da mu život treba biti okićen i nakićen što duže i što više", napisao je uz fotografiju s jelkom.

Glumica Ana Gruica imala je pomagača s kojim je uspjela ukrasiti svoj bor, a u paru je kitila i Franka Batelić koja broji sitno do bebe koju očekuje s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Doris Pinčić-Rogoznica i Lana Klingor okitile su svoje jelke i fotografirale se u najmilije, a u svom stilu dom je uredio i stilist Marko Grubnić, koji nije štedio na uređenju. Na Instagram Storyju podijelio je skupocjene dekoracije, a na feedu je objavio tek mali dio svog uređenog dnevnog boravka.

U posebno svečanom raspoloženju bor su okitili i naš nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel. Reprezentativac u crnom odijelu, a Raquel u dugoj crvenoj haljini za bal, par je pozirao ispred jelke, a na drugoj fotografiji fotografirali su se sa svojim djevojčicama.

Linker
26. travanj 2024 02:29